Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 17:36

Λύγισε στη Ρόδο η Ελλάς Σύρου

Η Ελλάς Σύρου ηττήθηκε με 2-1 από τον Ιάλυσο στη Ρόδο για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, πέφτοντας στην 7η θέση με 33 βαθμούς.

Η ομάδα της Σύρου μπήκε καλύτερα στο ματς και πίεζε για το γκολ, με τον Ιάλυσο να ισορροπεί μετά το πρώτο 20λεπτο και να παίρνει το προβάδισμα στο 34'. Ο Γιώργου εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Εμπουμπά ο οποίος με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Η Ελλάς αντέδρασε και ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 50' Ο Κότσι νίκησε με κοντινή προβολή τον Τσιγάρο και έκανε το 1-1.

Ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος μετά την ισοφάριση της Ελλάς, με τους γηπεδούχους να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα στο 64'. Μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Εμπουμπά πήρε την κεφαλιά με τον Παπαδόπουλο να κάνει άστοχη έξοδο και τον Δωματά σε κενή εστία να πετυχαίνει το 2-1.

Στη συνέχεια επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με την Ελλάς να τελειώνει το ματς με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Ζαφείρης με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Λίγο πριν το τέλος, η Ελλάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την ισοπαλία, αλλά το διαγώνιο σουτ του Μηνά έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Γιαπιτζόγλου (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Τραντάς, Κωτσοβίλης (Αθήνας)

Ιάλυσος (Παναγιώτης Σπάρταλης): Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Δωματάς (88΄ Τζουανάκης), Αθανασίου, Εμπουμπά, Κατσούκης (65΄ Χατζησάββας), Χατζηνικόλας (81΄ Βλαχάβας), Κάμπα, Ιντρίζι

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιανός (87΄ Κασάπης), Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας (87΄ Καρμοίρης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (71΄ Λαντίκας)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares