Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2024 22:36

Super League: Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό και έμεινε μόνος πρώτος!

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής της 20ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-1 στην Τούμπα, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ντεσπότοφ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ του Δικεφάλου και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Παρθενικό γκολ για τον Μπακασέτα με την πράσινη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σημείωσε τέσσερα γκολ εκ των οποίων μέτρησαν τα δύο, ενώ δημιούργησαν πολλές φάσεις για περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός πήγε συντηρητικά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ανοίχτηκε, κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα με πέναλτι από τον Μπακασέτα, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να σταματήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτανε πολύ άνετα στην περιοχή του.

Πάλεψε, πάντως, για την ισοφάριση μέχρι το τέλος, με τον Φατίχ Τερίμ να βάζει μέχρι και τον Γεβντάι σέντερ φορ, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν απροσπέλαστος και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη έκανε την κορυφή της Super League ασπρόμαυρη υπόθεση.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares