Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 14:41

Σημαντική νίκη για την ΑΕ Μυκόνου με πολύ καλή εμφάνιση

Η ΑΕ Μυκόνου πήρε μια σημαντική νίκη σήμερα απέναντι στον Βύζα Μεγάρων με σκορ 3-0 πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.

Το ματς ξεκίνησε με του γηπεδούχους να δείχνουν από την αρχή τις διαθέσεις τους καθώς πίεζαν από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πινέιρο ο Κορτσάμ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Μυκόνου να πιέζει και στο 50' με πολύ όμορφο σουτ ο Πινέιρο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος ο οποίος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή νικώντας τον τερματοφύλακα των Μεγάρων.

Μια σημαντική νίκη για του Μυκονιάτες καθώς εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση είναι και μία βαθμολογική ανάσα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Θώμογλου με βοηθούς του κ.κ. Βαμβακά και Ζερβού.

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Αρκούδας (84' Μπάλλας), Κορτσάμ (67' Κέμπε), Ιωσιφίδης, Μουρίκη, Ζγκούρη, Πάγια, Γκούφας (77' Ρέτσος), Πινέιρο (77' Καλογεράς), Παπαδόπουλος

Βύζας Μεγάρων: Πίνης, Κατίδης, Ρέππας (69' Σταφούκας), Μουσκάι, Δούμουρας (53' Ζαχαράκης), Χατζημελετιάδης, Χατζάκος (79' Πεκίνι), Φουάσης, Σταφάι, Καραγιάννης, Μπουλγκουρίδης (53' Δρυμούσης)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares