Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 18:53

Τρένο η Ελλάς Σύρου... 2-0 και το Μαρκό [vid]

Η Ελλάς Σύρου επικράτησε 2-0 της Μαρκό στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Του Μάκη Πρίντεζη

Το γκολ του Κόντσι στο 45΄ άνοιξε τον δρόμο της νίκης, με τον Περικλή Μηνά να σημειώνει ένα εκπληκτικό δεύτερο τέρμα στο 77΄ για να σφραγίσει τη νίκη στην ομάδα της Σύρου. 

Στο ενδιάμεσο η ομάδα της Σύρου έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι για να διευρύνει το σκορ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ελλάς Σύρου έφτασε τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες σε 21 παιχνίδια.

Αξίζει να τονιστεί πως με την ομάδα της Μαρκό αγωνίστηκε και ο Συριανός ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ακαδημία Σύρος 2002 Νίκος Φρέρης, ο οποίος μάλιστα είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, αλλά και η ακαδημία της Ελλάς που στήριξε την προσπάθεια της ανδρικής ομάδας.

Διαιτητής: Παναγιωταράς, Βοηθοί: Κουκόπουλος-Αθανασάκης

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Σακελλαρίου (Ζάχι 68΄), Μούντριχας (Κασάπης 75΄), Μπόσιο, Καρμοίρης, Πρεβεζιάνος, Κόντσι (Συριανός 88΄), Μηνάς (Λαντίκας 88΄), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος

Μαρκό (Μπαδήμας): Βουτσελας, Φρέρης (Ευθυμίου 57΄), Μαρκοπουλιώτης, Καλλέργης (Κιούσης 85΄), Αλεξίου, Γιαννιτσάνης (Χριστοφιλόπουλος 46΄), Σάμιος, Παυλίδης, Πίκουλας, Λαμπρόπουλος (Παναγιωτάκης 85΄), Λαζαρίδης (Μωραϊτάκης 57΄)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares