Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024 14:27

Κ14: Σημαντικό τρίποντο στη Λέσβο για την ΕΠΣ Κυκλάδων (vid-pics)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ορφανό που πέτυχε 2 γκολ, η ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της ΕΠΣ Λέσβου στο Γήπεδο της Μόριας για την 3η αγωνιστική του 13ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, φτάνοντας τους 4 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν από νωρίς το προβάδισμα. Μετά από κόρνερ του Λυρή στο 3', η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία του Κοιλιακούδη και ο Καλλιοντζής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων απάντησε άμεσα. Μπορεί ο Ορφανός να έχασε δύο σερί χαμένες ευκαιρίες, αλλά στο 14' τα κατάφερε. Ο Σεϊντίνι έκανε το λάθος, ο Καρούσης πήρε την μπάλα, έδωσε γρήγορα στον Ορφανό κι αυτός από κοντά σκόραρε για το 1-1.

Στο 55' η ΕΠΣ Κυκλάδων έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα πρώτα με τον Σκιαδά και στη συνέχεια με τον Γκίργκη.

Ο ρυθμός ανέβηκε μετά από εκείνη τη φάση, με τις δύο ομάδες να αυξάνουν την ένταση στο παιχνίδι τους, με τον Ορφανό να σκοράρει ξανά στο 77' με δυνατό σουτ και να χαρίζει τη νίκη στην ΕΠΣ Κυκλάδων, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΕΠΣ Λέσβου: Σεϊντίνι, Σκουταριώτης (67' Βουλγαρέλης), Παπαδόπουλος (67' Αμπελώμος), Τσιάκος, Αξαρλής, Πασπαλαδέλης, Λυρης, Χριστιανός, Καλλιοντζης (56' Σουβατζης), Δήμου, Αθανασέλλης (48' Ξένος)

ΕΠΣ Κυκλάδων: Κοιλιακούδης, Γκιργκις, Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρουδης, Μουταφίδης (57' Μπελούκης), Ζαχαρίου (72' Τσαχπίνης), Σκιαδάς, Ορφανός (82' Μουστάκας), Καρούσης (82' Σιδερης), Καπελας (57' Μπουντούρης)

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2024

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares