Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 19:47

Μοιρασιά στο ντέρμπι κορυφής για Παμμηλιακό και ΑΕ Πάρου

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στον Παμμηλιακό και την ΑΕ Πάρου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 στον εξ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στην Α' Κατηγορία, παραμένοντας αμφότερες στους 20 βαθμούς.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Παμμηλιακός μετέτρεψε σε γιορτή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, με το Δημοτικό Στάδιο Μήλου να έχει φορέσει τα γιορτινά του για να φιλοξενήσει την ΑΕ Πάρου. Οι παριανοί από την πλευρά τους υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς μία παράκαμψη του ''Άρτεμις'' που αποτελεί πλέον «ευεργέτη» του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου, τους ανάγκασε να πιεστούν πολύ χρονικά για να προφτάσουν την επιστροφή.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Παμμηλιακός είχε την «σπίθα» και μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας φάσεις, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται καλύτερα την εμπειρία και την ποιότητα τους και να προηγούνται στο σκορ στο 40' με πλασέ του Κρητικού Ε. με πλασέ.

Οι γηπεδούχοι «πήραν μπρος» στο σκοράρισμα και κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αρχικά στο 46' με τον Τόσκα που ήταν εύστοχος σε πέναλτι που έγινε στον Πολυκράτη και στη συνέχεια στο 69' με τον Δίντση, ο οποίος μετά από φάουλ του Παπαδημητρίου βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με το κεφάλι σημείωσε το 2-1.

Ωστόσο, η ΑΕ Πάρου δεν τα παράτησε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Μουράϊ στο 74' να σκοράρει από κοντά και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρεί τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου, πράγμα που αυτομάτως προσδίδει μεγάλο ενδιαφέρον στην μεταξύ τους αναμέτρηση του επόμενου Σάββατου στην Πάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Παμμηλιακού βράβευσε τον προπονητή της ΑΕ Πάρου, Αλέκο Αλεξανδρή.

ALEXANDRIS VAMVAKARIS

Υποδειγματική και σε αυτό το παιχνίδι η διαιτησία του Γιάννης Ζαράνης, που είχε βοηθούς τους Μαθιουδάκη Γ. του Θ. και Μαθιουδάκη Γ. του Α.

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπασκάλ, Πλιάκης, Μαυρογιάννης Π., Κύρκος (46' Παπαδημητρίου), Φαλ, Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης, Παππάς, Τόσκα, (66' Σαρ) Τσιμιτσιλιάκος, Πολυκράτης

PAMMILIAKOS ME AE PAROU

ΑΕ Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολακόπουλος, Κρητικός Σ. (74' Καμπάσης), Παπαδόπουλος, Μανδραβέλης, Χλίτζια, Βιτζηλάιος, Μουράϊ, Γκασσίσοφ, Κρητικός Ε., Καργιώτης, Παντελαίος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares