Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:01

Ελλάς Σύρου: Προπονήσεις με σύγχρονους και καινοτόμους τρόπους εκγύμνασης [vid]

Η Ελλάς Σύρου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εφαρμόζει σύγχρονους, καινοτόμους και αποτελεσματικούς τρόπους εκγύμνασης. Όλοι οι παράγοντες της προπόνησης και οι διάφορες φιλοσοφίες, παραδοσιακά αποτελούν μια πολύ χρήσιμη βάση.

Ωστόσο, πρέπει να εξελίσσονται και να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα της επιστήμης και στις σύγχρονες ανάγκες, αλλιώς, θα σταματήσουν να είναι αποτελεσματικές. Οι καινοτόμες στρατηγικές οφείλουν να δημιουργούν ποικιλία, κίνητρα και προπονητικές μεθόδους προσαρμοσμένες στον κάθε αθλητή.

Οι βασικοί παράγοντες για μια καινοτόμο και ολοκληρωμένη προπόνηση είναι τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, οι τεχνικές που υιοθετούνται και οι τακτικές που, εν τέλει, εφαρμόζονται.
Σε αυτό κανείς δε μπορεί να αμφιβάλει καθώς η αγωνιστική δράση της ομάδας, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο κι αυτό το δείχνουν οι παίκτες, αγώνα με αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Φυσικά, ο προπονητής Παναγιώτης Χριστοφιλέας με τους συνεργάτες του, Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη (βοηθό προπονητή), Γιάννη Κυρζόπουλο (αναλυτή) και Νικόλαο Πρέκα (προπονητή τερματοφυλάκων), αξιοποιούν στο έπακρο την διαθέσιμη τεχνολογία και σε συνδυασμό με τις τεχνικές τους γνώσεις, επιτυγχάνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από προπόνηση της ομάδας όπως αυτά καταγράφηκαν από το Γραφείο τύπου της ομάδας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares