Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 10:33

Ιδανική, φιλόξενη οικοδέσποινα η ΕΠΣ Κυκλάδων [pics]

Έχουμε επικροτήσει αρκετές φορές την φιλοσοφία της ΕΠΣ Κυκλάδων όσο αφορά την σπουδαία διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της Ένωσης, Ειρηναίος Φρέρης και τα μέλη της διοίκησης επιβεβαίωσαν τη φήμη του καλού οικοδεσπότη, επιφυλάσσοντας ένα ζεστό καλωσόρισμα και φιλοξενία στην αποστολή της ΕΠΣ Χίου που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για τους αγώνες Κ14 και Κ16 που θα γίνουν σήμερα στις 13:00 και 15:00 αντίστοιχα στο γήπεδο της ΕΠΣΚ.

Τόσο κατά την άφιξη στο νησί, όσο και κατά το πρωινό οι παράγοντες της ΕΠΣ Κυκλάδων ήταν εκεί μαζί με τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Χίου, ενώ δεν από το πρόγραμμα της φιλοξενίας δεν θα μπορούσε να λείψει η ξενάγηση από τον Υπεύθυνο Τυπου και Επικοινωνίας της ΕΠΣΚ, κ. Παναγιώτη Κουλουμπή, ο οποίος είχε πολλά να πει στα παιδιά, ένεκα της μεγάλης ιστορίας που συνδέει τα δύο νησιά. 

Ξεχωριστή στιγμή ήταν και αυτή της υποδοχής από τον ίδιο τον Δήμαρχο του νησιού, Αλέξη Αθανασίου, ο οποίος καλωσόρισε την αποστολή της Χίου.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η φιλοξενία από την ΕΠΣ Κυκλάδων περιέχει και άλλες εκπλήξεις. Σε κάθε περίπτωση, η Ένωση μας παραδίδει μαθήματα φιλοξενίας, απατώντας με τον καλύτερο τρόπο σε άσχημες καταστάσεις που έχουν βρεθεί τα μέλη της στο πρόσφατο παρελθόν.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή και την ξενάγηση: 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares