Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 15:45

«Πολυβόλο» η Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων. 6-0 την ΕΠΣ Χίου

Με καταπληκτική εμφάνιση που δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο της η K14 της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε μια εμφατική νίκη 6-0 επί της αντίστοιχης ΕΠΣ Χίου και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων.

Μετά από πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων, που συνεχίζει να καινοτομεί, κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων ήχησε ο Εθνικός Ύμνος, μία κίνηση που αξίζει να υιοθετηθεί στους αγώνες του συγκεκριμένου πρωταθλήματος από την ΕΠΟ, καθώς και το εθνόσημο στις φανέλες, το οποίο υπάρχει ήδη σε αυτές της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι Καπέλας και Ορφανός, που πέτυχαν αμφότεροι χατ τρικ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Κυκλαδίτες επέβαλαν απόλυτα τον ρυθμό τους από το 1ο ημίχρονο νωρίς προβάδισμα στο σκορ. Συγκεκριμένα ο Καπέλας σκόραρε μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας τους στο 28' και ο Ορφανός ένα λεπτό πριν το τέλος του 1ου ημιχρόνου έκανε το 3-0.

Το 2ο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με τον Καπέλα να χάνει μια σημαντική ευκαιρία τετ α τετ με το πλασέ να καταλήγει άουτ.

Οι Κυκλάδες έκαναν το 4-0 με πλασέ του Ορφανός στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο 52' ο Καπέλας σε αντεπίθεση έκανε 5 τα τέρματα της ομάδα του και συμπλήρωσε έτσι το προσωπικό του χατ τρικ.

Ο Ορφανός τριπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα στο 62' στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για 6η φορά, πετυχαίνοντας και εκείνος με τη σειρά του χατ τρικ, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ίσως του ομίλου.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Ζαράνης, Καλογεράς και Γρυπάρης

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Κοιλιακούδης, Γκίργκης (53' Σιδερής), Πρέκας, Κωστόπουλος, Μαρούδης, Μουταφίδης, Ζαχαρίου, Σκιαδάς, Ορφανός, Καρούσης, Καπέλας (53' Μπελούκης)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μουστάκας, Τάνταλος, Μπουντούρης, Ακάλεστος, Μωραΐτης

ΕΠΣ Χίου: Γεωργούλης, Φωκιανός, Παπαδόπουλος (56' Πικούνης), Νικολάκης, Βρούζης, Ρέππας (56' Καρματζής), Παλούρης, Μισέντζης, Ακριβόπουλος, Θωμαίδης, Μουλάκης

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πικούνης, Φλάρντι, Μόνιος, Λύκος, Βασιλάκης, Μουτάφης, Καρματζής, Ζαχαρίας

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares