Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 20:53

Κ16: Ανώτερη η ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε πανάξια νίκη με 4-2 κόντρα στην ΕΠΣ Χίου

Την πρώτη της νίκη στην φάση των ομίλων πέτυχε το απόγευμα η Μικτή Ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων που επικράτησε με 4-2 της ΕΠΣ Χίου.

Οι Κυκλαδίτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να σκοράρει από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ.

Από την άλλη πλευρά η ''ψυχωμένη'' ΕΠΣ Χίου δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, ούτε στο εις βάρος της 3-0, καθώς κατάφερε να μειώσει σε 3-2, αλλά ένα, σκληρό, αντιαθλητικό μαρκάρισμα, στο 83' που απέφερε την κόκκινη κάρτα στον Καλίκα έβαλε τέλος στην προσπάθεια, αφού εκτός το αριθμητικό μειονέκτημα η φιλοξενούμενη ομάδα έχασε και την καθοδήγηση του πάγκου της, καθώς ο προπονητής της είχε αφήσει το παιχνίδι και είχε επιδοθεί σε ατελείωτες διαμαρτυρίες. 

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου προηγήθηκε 3-0 με τέρματα που σημείωσαν οι Βετσάι (21΄) και Καραγιάννης (33΄πεν και 53΄).

Σε ένα τρίλεπτο η ομάδα της Χίου να σημείωσε δυο γκολ με τους Μέμα (55΄) και Σουσαμλή (58΄), αλλά η ομάδα των Κυκλάδων δεν πτοήθηκε και διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα, σημειώνοντας και τέταρτο τέρμα με τον Κοϊδελάι, παίρνοντας τη νίκη με 4-2.

Διαιτητής ήταν ο Αντώνης Καλόγερας, με βοηθούς τους Ζαράνη και Γρυπάρη

ΕΠΣ Κυκλάδων (Γατσέλος): Τσιγώνιας, Καρτίμπελης (Γαλλής 46΄), Ντρέου, Βετσάι, Ρούτσι, Χανιώτης, Μανθόπουλος (Νίπολι 46΄), Βαλέτας (Κούτι 90΄), Καβαλάρης, Ζουμής (Κοδελάι 75΄), Καραγιάννης (Ψαρρας Κ93΄)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κωτσέλης, Ντουμάζιος, Ψαρρας Β

ΕΠΣ Χίου (Χατζηδάκης): Νομικός, Μονιός, Φαφαλιός (Ξυντάρης 72΄), Βίλα, Καϊμάκης, Λαψίδης (Καλίκας 46΄), Σουσαμλής (Καλανδρόπουλος 87΄), Σαμψών, Μεμά, Γεωργούλης (Τομάζος 61΄), Χριστοφάκης (Μπαϊνακτάρης 46΄)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Κούτης, Μυλωνάς, Μισαηλίδης, Κατσανίκος

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares