Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 15:34

Συγχαρητήρια του Γιώργου Λεονταρίτη στους πρωταθλητές της ΕΠΣ Κυκλάδων

Μέσω επιστολής του ο  Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων & Υπεύθυνος Αθλητισμού Κυκλάδων. Γιώργος Λεονταρίτης, εκφράζει τα συγχαρητήρια του στην πρωταθλήτρια ομάδα Αιγαίου, Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά: 

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Αξιότιμα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κυκλάδων,

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου που κατάφερε η Μικτή Κ14 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων.

Με αυτή την εξαιρετική νίκη με την οποία η ομάδα χρίστηκε Πρωταθλήτρια Αιγαίου πήρε και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, στην οποία είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σε αυτό το σημείο επιθυμώ να συγχαρώ και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται κι εκεί, η οποία μας έδωσε την ιδιαίτερη χαρά να δούμε στον τελικό για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Αιγαίου τις δύο ποδοσφαιρικές ενώσεις της Περιφέρειάς μας.

Η επιτυχία της Μικτής Κ14 Κυκλάδων αποτελεί το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται από τα Σωματεία και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων, η οποία αποδίδει τα μέγιστα και μας κάνει όλους περήφανους για τη σημαντική πρόοδο που σημειώνει το ποδόσφαιρο στην πιο δύσκολη περιοχή της Ελλάδας, στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Σε αυτή την ωραία προσπάθεια έχουμε συμβάλει με τον δικό μας τρόπο, ως Περιφερειακή Αρχή, με την ανακατασκευή πολλών γηπέδων σε πολλά από τα νησιά μας παρέχοντας στη νεολαία μας σύγχρονους ελκυστικούς χώρους άθλησης και εξέλιξης.

Σας διαβεβαιώνω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με χαρά και στην παρούσα θητεία κι εγώ προσωπικά παραμένω πάντα δίπλα σας αρωγός και υποστηρικτής.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η πρωτιά είναι μόνο η αρχή.

Καλές επιτυχίες για τη συνέχεια!

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων &

Υπεύθυνος Αθλητισμού Κυκλάδων

Γιώργος Λεονταρίτης

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares