Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024 22:32

Δήμος Λουιζίδης: Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία την ΕΠΣ Κυκλάδων

Η φιλοξενία της ΕΠΣ Κυκλάδων στις αποστολές των Μικτών Ομάδων που επισκέπτονται την πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι πάντα υποδειγματική.

Στο πλαίσιο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων, η ΕΠΣ Χίου και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, έτυχαν της θερμής υποδοχής και φιλοξενίας, που περιείχε την καθιερωμένη ξενάγηση στα αξιοθέατα της γραφικής πόλης.

Οι άνθρωποι της αποστολής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, που θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρείχαν ανάλογη φιλοξενία στο περσινό τουρνουά της Ρόδου, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την ΕΠΣ Κυκλάδων για τη φιλοξενία.

epsk epsd filoxenia 1

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αποστολής και μέλος του ΔΣ της Ένωσης των Δωδεκανήσων, κ. Δημοσθένης Λουιζίδης, ανάρτησε το εξής ευχαριστήριο: 

Το ταξίδι στη Σύρο τελείωσε.

Στην u14 χάσαμε δίκαια από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ με 4-1.

Τους ευχόμαστε καλή συνεχεια στη διοργάνωση.

Στην u16 κερδίσαμε με 1-3 παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πλέον η ομάδα είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Φρέρη για την άψογη φιλοξενία όπως και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ένωσης του.

Επίσης ευχαριστούμε τον κύριο Κουλουμπή για την ξενάγηση που μας έκανε στο Δημαρχείο του νησιού και το πανέμορφο θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».

Τους περιμένουμε σύντομα στη Ρόδο να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία.

Θυμηθείτε εδώ την ξενάγηση που έγινε στην ΕΠΣ ΧΙΟΥ και την ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ . 

EPS DODEKANHSOU XENAGISH

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares