Σάββατο, 02 Μαρτίου 2024 13:47

Ο Αίαντας Σύρου... χτύπησε στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του (2-0 από το 61') αλλά ο Αίαντας Σύρου είπε την τελευταία λέξη στο φινάλε, παίρνοντας την ισοπαλία (2-2) στο ΔΑΚ Νάξου για τη 2η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α' Κατηγορίας κόντρα στους Ναξιώτες που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 68'.

Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το ματς στα χέρια τους μέχρι το 68', όπου οι ισορροπίες άλλαξαν μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπαδόπουλου, πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν στο απόλυτο οι φιλοξενούμενοι, κατακτώντας ένα πολύτιμο βαθμό.

Στο 10' οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, με τον Τραγούδα να μην καταφέρνει να κάνει όπως θα ήθελε το σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 18' το σουτ του Σέμε από τα δεξιά πέρασε άουτ.

Η προσπάθεια του Πανναξιακού απέδωσε καρπούς και στο 23' πήρε το προβάδισμα. Ο Πολυκρέτης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Μώτος απέκρουσε αλλά ο Σβίρος πήρε το ριμπάουντ από κοντά και έκανε το 1-0.

Στο 33' ο Νίκος Βαθρακοκοίλης βρέθηκε απέναντι στον Μώτο αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει, όπως και στις καθυστερήσεις, στέλνοντας την μπάλα ψηλά.

Ο Πανναξιακός μπήκε δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο και διπλασίασε τα τέρματά του στο 61'. Ο Πίντο βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον Σέμε από τα δεξιά, ο οποίος σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Στο 65' ο Πίντο έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Μώτος απέκρουσε, ενώ στο 68' ο Παπαδόπουλος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τον Πανναξιακό με 10 παίκτες.

Ο Αίαντας μείωσε στο 73' με τον Νομικό, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Ανεβλαβή και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 89' ο Κουφόπουλος ανέτρεψε τον Καμπάνη στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, με τον Μώτο να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-2.

Στο 90+6' ο Αίαντας έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Καμπάνη να αστοχεί από τα δεξιά της περιοχής, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ραμπαβίλας έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στους Συριανούς.

Στο 90+9' ο Πανναξιακός άγγιξε το 3-2, με τον Πολυκρέτη να επιχειρεί το μακρινό σουτ αλλά ο Μώτος απέκρουσε σωτήρια, με το 2-2 να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

PANNAXIAKOS AIAS

Πανναξιακός (Μοστράτος): Μπαρόλας, Βαθρακοκοίλης Γ., Ανεβλαβής, Παπαδόπουλος, Πιτταράς (26' Πίντο), Σέμε, Πολυκρέτης, Βαθρακοκοίλης Ν. (69' Κουφόπουλος), Τραγούδας, Τσουρής (74' Αργυρός), Σβίρος

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Σαμανίδης, Νομικός, Μπαλόπητας (96' Καλλίγερος), Μουλίδης, Ραμπαβίλας, Ξαγοράρης

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares