Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 09:37

«Επεισοδιακό» τρίποντο της Θύελλας Καμαρίου κόντρα στον Παμμηλιακό και μοναξιά στην κορυφή

Σε ένα επεισοδιακό αγώνα που διήρκεσε περισσότερο από 100 λεπτά, η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 2-0 του Παμμηλιακού εντός έδρας και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στη Β' Φάση της Α' Κατηγορίας, όπου μετά την ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής (Πανναξιακός - Αίαντας Σύρου) προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 8 βαθμούς.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παμμηλιακός έβαλε δύσκολα στη Θύελλα Καμαρίου, η  οποία έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά έβρισκε απέναντι της την καλά οργανωμένη η άμυνα που έχει κλείσει καλά τους χώρους, με την μοναδική καλή στιγμή να είναι ένα φάουλ του Νικλητσώτη που κατέληξε άουτ. 

Στο 2ο ημίχρονο η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά στο ματς και κατάφερε να απειλήσει με τους Κοϊδελάι και Αχμετάι με τον γκολκίπερ Μαγκαπαγκαλ να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις.

Στο 68', ο κ. Νάκκας καταλόγισε πέναλτι σε έξοδο του Μαγκαπαγκαλ που ανέτρεψε τον Μαναριώτη και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα, δίνοντας αριθμητικό πλεονέκτημα στη Θύελλα Καμαρίου, που είδε τον Κενδριστάκη να ευστοχεί στο πέναλτι και να κάνει το 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παμμηλιακός διαμαρτυρήθηκε έντονα για την πρώτη κίτρινη στο γκολκίπερ του που ήταν στο 11' για καθυστέρηση, αφού όπως υποστηρίζει ήταν τραβηγμένη και δεν υπήρξε καν προειδοποίηση.

Λίγο αργότερα τα αίματα «άναψαν», καθώς μετά από διενέξεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ αποβλήθηκε και ο Βασίλης Μαναριώτης με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά και ο Σάντα που βρισκόταν στον πάγκο του Παμμηλιακού, με τις δύο ομάδες πλέον να αγωνίζονται με 10 παίκτες.

Στο 91' ο Κενδριστάκης μετά από γύρισμα το Νικλητσιώτη από δεξιά με άψογο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς ο Παμμηλιακός στη συνέχεια προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. 

Πολλά τα παράπονα και από τις δύο ομάδες για τις διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι Νάκκα.

THYELLA PAMMILIAKOS 1

Διαιτητής ήταν ο κ. Νάκκας με βοηθούς τους Ρούσσου και Βάιλα.

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (101' Κουλόλι), Μπιρμπίλη, Καστράτι, Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Μαναριώτης, Νικλητσιώτης, ΚοΪδελάϊ (90' Πεχλιβανόπουλος), Παπαλεξόπουλος, Λούκα

Αναπληρωματικοί: Καφούρος, Φίλων, Σιγάλας, Χάλαρης, Εσκιόγλου, Φύτρος

428901868 7938460876173810 6288124962503248382 n

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακπαγκάλ, Πλιάκης, Ζηλιαχοβαλης, Ατανάσοφ (75' Παπαδημητρίου), Φαλ, Δίντσης, Σάντα (64' Στεφανίδης), Παππάς (64' Τσιμτσιλιάκος), Μαυρογιάννης Α. (70' Καραμπάτσος), Πολυκρέτης, Κύρκος (75' Μαυρογιάννης Α.)

Αναπληρωματικοί: Μπαμπάκας, Τόσκα

THYELLA PAMMILIAKOS 2

Η βαθμολογία της β φάσης

vathmologia 2 3

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares