Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 22:48

Καταιγιστική η Θύελλα Καμαρίου στο ντέρμπι με τον Αίαντα Σύρου

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με το θριαμβευτικό 8-0 του Αίαντα Σύρου εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης της Α' Κατηγορίας και παρέμεινε αήττητη, κάνοντας το 3/3 (11 β.) και μαζί το αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Από την άλλη, ο Αίαντας γνώρισε την πρώτη του ήττα στη Β' Φάση μένοντας στους 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και πήραν από πολύ νωρίς το προβάδισμα. Στο 1ο λεπτό, στην πρώτη φάση του ματς, ο Παπαλεξόπουλος βρήκε τον Τσιάβο στην περιοχή, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 3' ο Νικλητσιώτης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο από το ύψος της μικρής περιοχής, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Το 2-0 ήρθε ωστόσο στο 7', μετά από νέα ασίστ του Παπαλεξόπουλου, ο Μαντούσης από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ της Θύελλας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και πέτυχαν και τρίτο γκολ στο 17'. Ο Μπιρμπίλι έκανε εξαιρετική βαθιά μπαλιά βρίσκοντας τον Κενδριστάκη από τα δεξιά στην περιοχή, ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Μώτο να αποκρούει αλλά στη συνέχεια η μπάλα πήγε ξανά στον Μπιρμπίλη που σκόραρε το 3-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Το... πάρτι της Θύελλας συνεχίστηκε πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Σιμιτσή να κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, νικώντας από κοντά τον Μώτο για το 4-0 στο 26', ενώ δύο λεπτά μετά ο Κενδριστάκης από κοντά σκόραρε το 5-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 32' ο Μώτος απέκρουσε το σουτ από κοντινή απόσταση του Τσιάβου, ενώ ο Νικλητσιώτης με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 39'.

Στο 40' ο Αίαντας απείλησε με τον Ραμπαβίλα να κάνει ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Τσουκαλάς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το... σόου της Θύελλας στο πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε στο 44'. Ο Κενδριστάκης βρέθηκε στα δεξιά, έκανε την ασίστ πάρε-βάλε στον Νικλητσιώτη κι αυτός έκανε το 6-0.

Στο δεύτερο μέρος, που είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, η Θύελλα πέτυχε άλλα δύο τέρματα, ενώ στο 62' ο Αίαντας έχασε την ευκαιρία για να βάλει το γκολ της τιμής, με τον Μώτο να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι.

Στο 85' η Θύελλα πέτυχε το 7-0 με αυτογκόλ του Κολλιάκου, ενώ στο 88' ο Καφούρος διαμόρφωσε το τελικό 8-0!

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Ρούσσου, Νάκκας 

XATZOPOULOS NAKKAS ROUSSOU 9 3

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (75' Καφούρος), Κουλόλι, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Καστράτι, Κενδριστάκης, Σιμιτσής (65' Λούκα), Νικλιτσιώτης, Τσιάβος (79' Πεχλιβανόπουλος), Παπαλεξόπουλος (79' Φύτρος)

THYELLA KAMARIOU 9 3

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Σαμανίδης, Καραμολέγκος, Ξαγοράρης (46' Καλλίγερος), Κολλιάκος, Μαϊπας, Νομικός, Μουλίδης (75' Μιχάλοβιτς), Ραμπαβίλας (79' Μαραγκός), Ρηγούτσος (75' Ρούσσος)

AIAS SYROU 9 3

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr σε συνεργασία με το syros-sports.gr και το Volcano TV:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares