Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 11:54

Πανναξιακός: Οι διαιτητές στέρησαν 4 βαθμούς από την ομάδα μας (video)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία που συνοδεύεται από βίντεο με δύο αμφισβητούμενες φάσεις που έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Πάρου εξέδωσε ο Πανναξιακός.

Ο Πανναξιακός καταγγέλλει πως λανθασμένες αποφάσεις διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση και δείτε το σχετικό βίντεο:

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στην Πάρο...

Η κακή διαιτησία δεν έλειψε από άλλο ένα παιχνίδι του Πανναξιακού, συνεχίζοντας το σερί της αδικίας.

Κόποι και προσπάθειες αθλητών και παραγόντων πάνε στα σκουπίδια, με το "έτσι θέλω" κάποιων.

Μέσα σε δύο Κυριακές οι δύο διαιτητικές τριάδες αποφάσισαν να καθορίσουν αποτελέσματα, να στερήσουν 4 βαθμούς από την ομάδα μας και να διαμορφώσουν το βαθμολογικό πίνακα "όπως αρέσει".

Στον χθεσινό αγώνα μας με την ΑΕ ΠΑΡΟΥ, η διαιτητική τριάδα των κ.κ. ΚΟΥΖΟΥΜΗ, ΡΟΥΣΣΟΥ, ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ, υπέπεσε σε σωρεία λαθών, επέδειξε άγνοια βασικών κανονισμών σε ορισμένες φάσεις, ενώ αποφάσισε να δώσει το δικό της σόου, τιμωρώντας με κίτρινες και κόκκινες κάρτες οποιονδήποτε αμφισβήτησε τις τραγικές διαιτητικές αποφάσεις τους.

Πέραν όλων όμως, υπάρχουν και δύο λανθασμένες υποδείξεις, οι οποίες διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στερώντας τη νίκη από την ομάδα μας:

Στο 66' ακυρώνεται καθαρό γκολ του Πίντο για οφσάιντ, ενώ καλύπτεται από τον αμυντικό της ΑΕ ΠΑΡΟΥ (βλ. βίντεο)

Στο 69' ο αμυντικός της ΑΕ ΠΑΡΟΥ ανατρέπει τον Πολυκρέτη μέσα στην περιοχή, χτυπώντας τον με αγκωνιά (πέναλτι, δεύτερη κίτρινη ή και απευθείας κόκκινη) και ο διαιτητής ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί (βλ. βίντεο)

 

 

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στην Πάρο...

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στην Πάρο... Η κακή διαιτησία δεν έλειψε από άλλο ένα παιχνίδι του Πανναξιακού, συνεχίζοντας το σερί της αδικίας. Κόποι και προσπάθειες αθλητών και παραγόντων πάνε στα σκουπίδια, με το "έτσι θέλω" κάποιων. Μέσα σε δύο Κυριακές οι δύο διαιτητικές τριάδες αποφάσισαν να καθορίσουν αποτελέσματα, να στερήσουν 4 βαθμούς από την ομάδα μας και να διαμορφώσουν το βαθμολογικό πίνακα "όπως αρέσει". Στον χθεσινό αγώνα μας με την ΑΕ ΠΑΡΟΥ, η διαιτητική τριάδα των κ.κ. ΚΟΥΖΟΥΜΗ, ΡΟΥΣΣΟΥ, ΒΑΚΟΝΔΙΟΥ, υπέπεσε σε σωρεία λαθών, επέδειξε άγνοια βασικών κανονισμών σε ορισμένες φάσεις, ενώ αποφάσισε να δώσει το δικό της σόου, τιμωρώντας με κίτρινες και κόκκινες κάρτες οποιονδήποτε αμφισβήτησε τις τραγικές διαιτητικές αποφάσεις τους. Πέραν όλων όμως, υπάρχουν και δύο λανθασμένες υποδείξεις, οι οποίες διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στερώντας τη νίκη από την ομάδα μας: Στο 66' ακυρώνεται καθαρό γκολ του Πίντο για οφσάιντ, ενώ καλύπτεται από τον αμυντικό της ΑΕ ΠΑΡΟΥ (βλ. βίντεο) Στο 69' ο αμυντικός της ΑΕ ΠΑΡΟΥ ανατρέπει τον Πολυκρέτη μέσα στην περιοχή, χτυπώντας τον με αγκωνιά (πέναλτι, δεύτερη κίτρινη ή και απευθείας κόκκινη) και ο διαιτητής ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί (βλ. βίντεο)

Δημοσιεύτηκε από Πανναξιακός ΑΟ / Pannaxiakos AC στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares