Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 22:37

Ντεμπούτο του Κάτρη με την Εθνική ομάδα U19 κόντρα στην Πορτογαλία

Με τον Συριανό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιώργο Κάτρη να κάνει το ντεμπούτο του με 55 λεπτά συμμετοχής η Εθνική Νέων αν και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ηττήθηκε 2-1 από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας στο Estadio Municipal de Aveiro στον εναρκτήριο αγώνα της στην Elite Round του EURO U-19.

Στο 34' ο Μάρκεζ με σέντρα βρήκε τον επερχόμενο Ριμπέϊρο, ο οποίος με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και παράλληλα έδωσε το προβάδισμα στους Ίβηρες.

Η Εθνική έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 57', όταν η κεφαλιά του Γκιτέρσου μετά από σέντρα του Παπακανέλλου κατέληξε λίγο άουτ ενώ στο 62' η κεφαλιά του Αλεξίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σίλβα. Στο 76' ο Νικολακούλης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Σεμέδο και 2 λεπτά αργότερα η Εθνική βρήκε το γκολ ισοφάρισης.

Ο Γκούμας εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ έξω από την περιοχή και ο Αλεξίου με κοντινή προβολή πρόλαβε την έξοδο του Σίλβα και έφερε το ματς σε ισορροπία (1-1).

Στο 82' το δυνατό σουτ του Κωστούλα από πλάγια θέση πέρασε παράλληλα με την εστία, ενώ στο 89' ο Νικολακούλης απομάκρυνε την εκτέλεση φάουλ του Βασκονέλος και ο Βαρέλα στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό σκορ και χάρισε τη νίκη στους Ίβηρες.

Πορτογαλία (Ζοζέ Λίμα): Σίλβα, Μαρκέζ, Μουνίζ, Μοντέϊρο, Τσισούμπα, Τζαλό (68' Μεντόσα), Εσσούγκο, Λούις (68' Βασκονέλος), Ρίγκο, Ριμπέϊρο (80' Σεμέδο), Ζαλό.

Ελλάδα (Αναστάσιος Θέος): Νικολακούλης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Λιατσικούρας, Μπάκουλας (89' Καλοσκάμης), Φίλων (36' Κάτρης), Κοντονίκος (46' Παπακανέλλος), Μαρουτσής (46' Γκούμας), Γκιτέρσος, Δεληανίδης (46' Κωστούλας).

Αναλυτικά οι 20 παίκτες της Εθνικής Νέων:

Τερματοφύλακες: Καρακασίδης (Παναθηναϊκός), Νικολακούλης (ΠΑΟΚ).

Αμυντικοί: Φίλων (ΠΑΟΚ), Κατρής (Παναθηναϊκός), Αλεξίου (Ιντερ), Γεωργιάδης (Σαμπντόρια), Μαρούτσης (ΑΕΚ), Πασαχίδης (ΠΑΟΚ), Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ), Κοντούρης (Παναιτωλικός).

Μέσοι: Ανδρικόπουλος (ΑΕΚ), Κοντονίκος (Λαμία), Μπάκουλας (Ολυμπιακός), Γκούμας (ΠΑΟΚ), Λιατσικούρας (Ολυμπιακός).

Επιθετικοί: Παπακανέλλος (Ολυμπιακός), Καλοσκάμης (Παναθηναϊκός), Δεληανίδης (Τσβόλε), Κωστούλας (Ολυμπιακός), Γκιτέρσος (ΠΑΟΚ).

Το πρόγραμμα της Εθνικής στον όμιλο του Elite Round

1η αγωνιστική (20/3): Σερβία – Δανία (16:00), Πορτογαλία – Ελλάδα (20:00)

2η αγωνιστική (23/3): Δανία – Ελλάδα (17:00), Πορτογαλία – Σερβία (22:00)

3η αγωνιστική (26/3): Δανία – Πορτογαλία (17:00), Ελλάδα – Σερβία (17:00)

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares