Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 11:56

Πανναξιακός: ''Ιδού η Ρόδος''…

PANNAXIAKOS-TRIGLIA ARIANOUTSOS FASH

Δεύτερη σερί εκτός έδρας εξόρμηση στα Δωδεκάνησα θα έχει ο Πανναξιακός την επόμενη αγωνιστική. Οι "Μπλε" της Νάξου μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν στην Κω με αντίπαλο τον Δίκαιο, καλούνται να περάσουν με θετικό αποτέλεσμα και από την γειτονική Ρόδο, όπου την Κυριακή στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα.

PANNAXIAKOS-TRIGLIA ARIANOUTSOS FASH

Δεύτερη σερί εκτός έδρας εξόρμηση στα Δωδεκάνησα θα έχει ο Πανναξιακός την επόμενη αγωνιστική. Οι "Μπλε" της Νάξου μετά τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασαν στην Κω με αντίπαλο τον Δίκαιο, καλούνται να περάσουν με θετικό αποτέλεσμα και από την γειτονική Ρόδο, όπου την Κυριακή στις 14:00 θα αντιμετωπίσουν τον Διαγόρα.NAXOS Katsonis 200x100

Ήθελαν τρίποντο.

KATSANIS SIMA

Ο ένας βαθμός που πήρε ο Πανναξιακός (0-0) μέσα στη δυνατή έδρα του Δικαίου, απέναντι σε μια "Σκληροτράχηλη" ομάδα σίγουρα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι υπάρχει ικανοποίηση, καθώς με βάση την εικόνα του αγώνα οι "Ναξιώτες" θα μπορούσαν άνετα να φύγουν με το τρίποντο από το νησί του "Ιπποκράτη".

Επόμενη αποστολή "Διαγόρας"… η ομάδα από το Νησί των πεταλούδων δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος και βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό, πράγμα βέβαια που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλει να αποδείξει και πόσο μάλλον μπροστά στον κόσμο της.

Εκτός ο Κατσάνης, επιστρέφει ο Τερόλλης.TEROLIS SIMA

Μοναδική απώλεια για τον Πανναξιακό είναι αυτή του αρχηγού της ομάδας Γιώργου Κατσάνη, ο οποίος στον αγώνα με τον ΑΟ Δικαίου υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα μείνει εκτός μέχρι να θεραπευτεί εντελώς. Στα θετικά συγκαταλέγετε η επιστροφή του Μιχάλη Τερόλλη, ο οποίος επιστρέφει μετά από θλάση που είχε υποστεί και σήμερα «πατάει» γήπεδο για να εκτιμηθεί η ετοιμότητα του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares