Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 15:22

Νίκη στο «buzzer beater» για την ΑΕ Πάρου κόντρα στον Αίαντα [pics-vid]

Την δεύτερη νίκη στους αγώνες της β΄φάσης του πρωταθλήματος πέτυχε η ΑΕ Πάρου που επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι με τον Αίαντα Σύρου.

Με τον Χρήστο Γαβαλά να βρίσκεται πρώτη φορά στον πάγκο της η Παριανή ομάδα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, κάνοντας σωστή διαχείριση στο 1-0 που ήρθε μόλις στο 5ο λεπτό από κεφαλιά του Καμπάση έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κρητικού.

Στο 19' ο Μουλίδης εφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, με τον Νικολακόπουλο να του λέει όχι από κοντά . Στο 37' ο Κριτικός από κοντινή απόσταση πλάσαρε ελάχιστα άουτ και στο 45' ο Ρηγουτσος απείλησε με κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά επιφύλασσε χιτσκοκικό φινάλε σε όσους το παρακολούθησαν, καθώς ο Αίαντας που δεν τα παράτησε ούτε στιγμή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 87' με πλασέ του Μάιπα, αλλά τους παριανούς που είχαν περίσσια ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με προβολή του Τάσιου.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕ Πάρου έφτασε τους 10 βαθμούς, με τον Αίαντα να μένει στους 7. Την επόμενη αγωνιστική η Παριανή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Πάγο στην Σύρο, ενώ ο Αίαντας θα φιλοξενήσει τον Πανναξιακό.

Διαιτητής: Ζαράνης, Βοηθοί: Κουζούμης - Δρόσος.

Α.Ε. Πάρου (Γαβαλάς): Νικολακόπουλος, Μανδραβέλης, Κρητικός Δ., Τάσιος, Καμπάσης, Παντελαίος (69' Γιαννούλης), Βιτζηλαίος (87' Φαντιγκά), Γκασίσου (76' Σαμπατίνο), Μουράι, Μακριδης, Κρητικός Ε. 

Αίας Σύρου (Φωτεινιάς): Νικητίδης, Καπέλλας (85' Ψαρρός), Νομικός, Καραμολέγκος, Κολλιάκος, Μάιπας, Ρηγούτσος (55' Βιάλντο), Ξαγοράρης (85' Μιχάλοβιτς), Αρώνης (85' Καλλίγερος). Ραμπαβίλας, Μουλίδης (60' Καμπανης)

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares