Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 19:47

Έγραψε ιστορία ο Παμμηλιακός στη Νάξο

Την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του πέτυχε ο Παμμηλιακός αφού στα πλαίσια της 6ης Αγωνιστικής κατάφερε να επικρατήσει του Πανναξιακού στη Νάξο με σκορ 2-0.

Ο Πανναξιακός πλήρωσε ακριβά την αστάθεια που είχε στην απόδοσή του, έχοντας απέναντι του έναν πολύ καλά διαβασμένο και παθιασμένο Παμμηλιακό, «μηδενίζοντας» έτσι και τη μεγάλη νίκη που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου.

PANNAXIAKOS PAMMILIAKOS 0 2 2

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους καθώς με αδιάκοπη πίεση ψηλά στα καρέ του Πανναξιακού έκοψαν τη δημιουργία των γηπεδούχων και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τους χώρους και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το αγωνιστικό πλάνο των φιλοξενουμένων έδρεψε καρπούς στο 16' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Παππά , μέσα από ένα όμιλο παικτών ο Δίντσης βρήκε την μπάλα με το κεφάλι όσο χρειαζόταν και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ποθητού , γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Μαναπαγκάλ, με εξαίρεση την εκτέλεση φάουλ του Πίντο στο 39'.

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Πανναξιακός μπήκε πιο δυνατά και πίεσε με σκοπό να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 55' οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ όμως ο Γιαννακόπουλος δεν κατάφερε με προβολή να βρει την μπάλα μετά το πολύ ωραίο γύρισμα του Σβήρου.

Ο ενθουσιασμός του Πανναξιακού κράτησε μέχρι το 65' καθώς από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι ξαναβρήκαν την ηρεμία τους στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν στον Πανναξιακό να απειλήσει.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανναξιακός προσπάθησε να πιέσει περισσότερο και έχασα καλή ευκαιρία όταν μετά από κεφαλιά του Αργυρού η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (96') ο Τιαμ έκλεψε την μπάλα από τον Παπαδόπουλο απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Πανναξιακού , Ποθητό, και με εύκολο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 μέσα σε έξαλλου πανηγυρισμούς.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία του Παμμηλιακού στο γήπεδο της Νάξου με αντίπαλο τον Πανναξιακό και σίγουρα η μεγαλύτερη που έχει πετύχει μέχρι σήμερα με βάση την δυναμικότητα και την ιστορία του αντιπάλου.

PANNAXIAKOS PAMMILIAKOS 0 2 3

Διαιτητική τριάδα: Χατζόπουλος, Φαν Άακεν και Δεγαΐτας

Πανναξιακός (Μοστράτος): Ποθητός, Βαθρακοκοίλης, Αργυρός , Ανεβλαβής (89' Φράγκου Ε.), Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Σέμε, Παραρας (Φράγκου Ν.), Πίντο, Τραγούδας, Λίκα (46' Σβήρος)

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μαναπαγκάλ, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης, Κύρκος, Φαλ, Δίντσης, Παππάς, Τόσκα (83' Τιάμ), Ζηλαχοβάλης, Πλιάκης (50' Στεφανίδης), Σάντα (65' Τσιμτσιλιάκος)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares