Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 19:12

Νίκησε στις καθυστερήσεις και σφράγισε την παραμονή η Ελλάς Σύρου

Το καλύτερο για το τέλος φιλούσε η Ελλάς Σύρο στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, με τους Συριανούς να πετυχαίνουν δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να παίρνουν ένα πολύτιμο τρίποντο, σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με την Ελλάς να προηγείται με τον Ζάχι στο 28' και τον Μακρή να ισοφαρίζει στο 34' για τους Αιγιώτες.

Στην επανάληψη, η Συριανή ομάδα ανέλαβε πλήρως τα ηνία του αγώνα, έχοντας κορυφαία ευκαιρία στο 55' με σουτ του Κασάπη να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί ισόπαλο τα δεδομένα άλλαξαν στις καθυστερήσεις, όπου αρχικά στο 92' Ο Περικλής Μηνάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με ασύλητο σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Παπαδόπουλο δίνοντας το προβάδισμα της νίκης με 2-1 στην Ελλάς και στο 94' ο Μελισσόπουλος με εύστοχη κεφαλιά έκανε το 3-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η Ελλάς Σύρου έμεινε μόνη της στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Η ροή του αγώνα:

7' Σουτ του Τρέσα, απόκρουσε με υπερένταση ο Παπαδόπουλος 

12' Πρώτη φάση για την Ελλάς με ένα σουτ του Μελισσόπουλου που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

17' Σουτ του Τρέσα από καλή θέση, άουτ η μπάλα 

18' Ο Κασάπης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ 

23' Σουτ του Μελισσόπουλου, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος 

28' 1-0 μετά από συνδυασμό ο Ζάχι σούταρε, ο Παπαδόπουλος απόκρουσε και στην επαναφορά και πάλι ο Ζάχι αυτή τη φορά ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ

34' 1-1 Ο Μακρής μετά από σέντρα του Λουκά βρήκε τη μπάλα με το σώμα του και την έσπρωξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου 

55' Σουτ του Κασάπη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου 

82' Καλό σουτ του Μηνά, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

91' 2-1 Ο Περικλής Μηνάς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με ασύλητο σουτ «κεραυνοβόλησε» τον Παπαδόπουλο που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

94' 3-1 Ο Μηνάς έβγαλε μπαλιά ακριβείας 30 μέτρων «συστημένη» στο κεφάλι του Μελισσόπουλου με τον τελευταίο να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή, όπου είχε κινηθεί έξυπνα.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Κατελανάκης και Βαμβακάς 

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός, Μούντριχας, Μπόσιο, Κασάπης (85' Ρούσσος), Πρεβεζιάνος (80' Λαντίκας), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (60' Παράβαλος)

Παναιγιάλειος (Μανούρας): Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (79' Πίσπας), Κοτσόκολος, Μακρής, Τσίπρας, Σανδραβέλης, Λούκας, Τρέσα, Βασιλτσής (72' Κήτος)

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

2024 04 07 2

2024 04 07 1

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares