Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 21:23

Έχασε το τρίποντο μέσα από τα χέρια της η ΑΕ Μυκόνου στη Ρόδο

Οδυνηρή ήττα με 2-1 γνώρισε η ΑΕ Μυκόνου στη Ρόδο, όπου παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στην ΑΕΡ Αφάντου, δέχθηκε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και επιστρέφει στη Μύκονο με άδεια χέρια.

Σε ένα ματς με κατάληξη "γκραν γκινιόλ" στο γήπεδο Αφάντου, η Α.Ε.Ρ.Α. πανηγύρισε το πιο σημαντικό φετινό της τρίποντο.

Οι Μυκονιάτες άνοιξαν το σκορ με τον Παπαδόπουλο, ενώ οι Ροδίτες απάντησαν με τον Γκέτσι και τον Κιοσέογλου.

Το ματς

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να φτιάχνουν κάποιες φάσεις οι οποίες δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον πορτιέρο των Αφαντενών, την Α.Ε.Ρ.Α. από την άλλη να σπαταλάει τις σημαντικότερες ευκαιρίες, έχοντας και δοκάρι. Μόλις στο 6' οι "ερυθρόλευκοι" λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκόρ, όταν ο Γκετσι έκλεψε τη μπάλα και μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, όμως νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Διαμαντή. Στο 15' ο Πινέιρο επιχείρησε να απειλήσει από μακρινή απόσταση ωστόσο δεν χρειάστηκε η επέμβαση του γκολκίπερ των γηπεδούχων, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας και στο 21' ο Παπαδόπουλος δοκίμασε το πόδι του από τα όρια της περιοχής, δεν ανησύχησε όμως καθόλου τον Τσαβαρή.

Η Α.Ε. Μυκόνου πίεζε ψηλά και δημιουργούσε πρόβλημα στην κυκλοφορία των Αφαντενών, οι οποίοι ωστόσο παρά την μικρή σχετικά αδυναμία τους να μοιράσουν τη μπάλα σωστά και γρήγορα όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν απειλούνταν ιδιαίτερα από το σύνολο του Μπάμπη Παναγούλη. Τα δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου έδιναν και έπαιρναν και το παιχνίδι οδηγήθηκε περισσότερο στη δύναμη.

Ακριβώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου και κεφάλια του Πινέιρο από το ύψος του πέναλτι, ο πορτιέρο των πρωταθλητών Δωδεκανήσου μάζεψε με σχετική ευκολία τη μπάλα και στο 37' οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν τρομερή ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκόρ, καθώς μετά από τρομερή "βολιδα" του Γκετσι από μακρινή απόσταση ,η μπάλα "τρανταξε" το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή ενώ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο γκολκίπερ της Α.Ε.Ρ.Α. είπε "όχι" σε σούτ του Ράγια από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

Η επανάληψη, στη μεγαλύτερη διάρκεια της, είχε πάνω κάτω την ίδια εικόνα, με τη μόνη διαφορά ότι οι Αφαντενοί είχαν περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και απειλούνταν πολύ λιγότερο από την Μύκονο σε σχέση με το πρώτο μέρος, ενώ το γκόλ που δέχθηκαν προήλθε από προσωπικό λάθος και όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση των φιλοξενούμενων. Στο 62' λοιπόν, ο Νόνης έχασε τη μπάλα από τον Σγούρι ο οποίος με διαγώνια πάσα βρήκε τον Παπαδόπουλο εντός μεγάλης περιοχής και ο εξτρέμ της Μυκόνου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, κάνοντας με πλασέ το 0 - 1 από θέση τετ-α-τετ.

Το εν λόγω γκόλ φαίνεται πως "ξύπνησε" τους ερυθρόλευκους οι οποίοι άλλαξαν άρδην εικόνα μετά το 70' και ειδικότερα μετά την είσοδο του Κιοσέογλου στο ματς. Στο 79' ο Ιωσηφίδης έδιωξε σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή πριν ο Λαθούρης μπορέσει να σκοράρει σε παράλληλη σέντρα του Γκέτσι και στο 84' η Α.Ε.Ρ.Α. βρήκε το γκόλ που έψαχνε.Πιό συγκεκριμένα, ο Κουτσιανικούλης έκανε μια προωθημένη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Γκέτσι πέρασε σαν.. σταματημένο τον Ντοριάνο και με τρομερό σούτ στην κλειστή γωνία του Διαμαντή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της Μυκόνου, κάνοντας το 1 - 1.Ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγούνταν στην ισοπαλία, στο 93' ο Κιοσέογλου με απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα πρώτα να προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του πορτιέρο των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του για το 2 - 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς, σκορ που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Θανάσης Ζαχαρόπουλος (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Γκούβας (Αν. Αττικής) - Σταυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Οι συνθέσεις:

Α. Ε. Ρ. Α. (Δημήτρης Γκάιδας):Τσαβαρής, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Κορλός(73' Κιοσέογλου), Στοΐνοβιτς, Αντωνίου(61' Ζέλεφ), Κεσίδης, Σταματούλας(62' Φερεντίνος), Κουτσιανικουλης, Λαθούρης, Γκέτσι

Α. Ε. Μυκόνου (Μπάμπης Παναγούλης):Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Ιωσηφιδης, Τράκας, Παπαδόπουλος(70' Κέμπε), Μουρίκι(83' Ντοριάνο), Πινέιρο(72' Πάγια), Σγούρι, Κατσουλης, Αρκούδας, Ράγια

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

2024 04 07 2

2024 04 07 1

Με πληροφορίες από το xxsports.org

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares