Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 22:43

Πανθηραϊκός - ΑΜΣ Φιλωτίου: ''Το ντέρμπι «πάει» Θήρα''.

FILOTI-PANTHIRAIKOS.630

Το Σάββατο 24/11/2012 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, ανάμεσα σε Πανθηραϊκό Α.Ο και Α.Μ.Σ Φιλωτίου.

FILOTI-PANTHIRAIKOS.630

NAXOS Katsonis 200x100Το Σάββατο 24/11/2012 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, ανάμεσα σε Πανθηραϊκό Α.Ο και Α.Μ.Σ Φιλωτίου.

 Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ το Φιλώτι βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας συλλέξει 8 βαθμούς.

 Επομένως η βαθμολογική θέση που έχουν οι ομάδες τις φέρνει να χρειάζονται πάση θησεία τους βαθμούς της νίκης, για τους δικούς της λόγους η κάθε μια.

 Ο Πανθηραϊκός προέρχεται από τη νίκη με 1-2 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τη Θύελλα Καμαρίου, ενώ η ομάδα του Φιλωτίου, την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξενούσε την ομάδα της Ίου, για τον εξ' αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής. Ένα ματς ωστόσο που ούτε αυτή τη φορά διεξήχθη, λόγω της αργοπορημένης άφιξης της ομάδας της Ίου στη Νάξο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το τρίποντο στα χαρτιά.

Τι έχουν κάνει.

THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1
NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKRO
NAXOS SOULATSO MIKRO
NAXOS CAPOUTSINOS CAFE
NAXOS PROTON044
THIRA PLAYLAND1

 Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα, ξεκινώντας από τον γηπεδούχο Πανθηραϊκό.

 Πανθηραϊκός - Αναγέννηση Νάξου 8-0

Αστέρας Τραγαίας - Πανθηραϊκός 2-2

Α.Σ Ίου - Πανθηραϊκός 2-8

Πανθηραϊκός - Λάβα Εμπορείου 9-0

Θύελλα Καμαρίου - Πανθηραϊκός 1-2

 Από την άλλη η ομάδα του Φιλωτίου έχει τα εξής αποτελέσματα:

 Φιλώτι - Θύελλα Καμαρίου 2-4

Φιλώτι - Ίος 3-0 αα 

Καρτεράδος - Φιλώτι 0-7

Φιλώτι - Αναγέννηση Νάξου 4-3

Αστέρας Τραγαίας - Φιλώτι 1-1

Προϊστορία.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν πάρα πολλές φορές, καθώς αποτελούν δύο από τις παλαιότερες ομάδες του Νομού. Οι Σαντορινιοί κυριαρχούν στις νίκες αφού το πιο πρόσφατο αποτέλεσμα που έχουν αποσπάσει οι Ναξιώτες στην έδρα του Πανθηραϊκού χρονολογείτε από την σεζόν 2007-2008, όπου το ματς είχε λήξει 1-1.

Τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, ήταν την περσινή περίοδο, με κάθε ομάδα να μετράει από μία νίκη. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Πανθηραϊκός επικράτησε με σκορ 6-2, ενώ στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου το Φιλώτι πήρε τη νίκη με 1-0.

Απουσιολόγιο. 

Απουσίες θα έχουν και οι δύο ομάδες αφού από τον Πανθηραϊκό γίνετε αγώνας δρόμου για να ξεπεράσουν μικροτραυματισμούς και να είναι έτοιμοι για το ματς οι: Χριστιανός, Δαμίγος, Πέκα, Κολιούσης, ενώ από το Φιλώτι ο Στρατούρης δεν θα ταξιδέψει στη Θήρα για προσωπικούς λόγους και ο Βασαλάκης βρίσκετε σε αποθεραπεία, με την συμμετοχή του να κρίνετε αμφίβολη.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι: ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Λ., ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΖΩΡΖΟΣ Ε.


THIRA DIONYSIOY1

Βίντεο από τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στη Νάξο.


ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (ΓΚΟΛ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ) 


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares