Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 18:08

Το πάνω χέρι οι "Καμαριανοί"…

PANIGIRISMOS PAIXTON ME FILOTI

Στις νίκες θα επιδιώξει να επιστρέψει η Θύελλα στο Κυριακάτικο ματς με αντίπαλο την συμπολίτισσα της Λάβα.

Οι παίχτες του Αντώνη Καντζέλη έχουν βάλει στην άκρη την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Πανθηραϊκό και βλέπουν το ματς της Κυριακής σαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια καλή εμφάνιση.

Το κλίμα στην ομάδα του Αντώνη Καντζέλη είναι ιδανικό, αφού η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να ηρεμήσει και προετοιμαστεί κατάλληλα για τη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά η Λάβα συνεχίζει την μεταμόρφωση με τον κύριο Πίττα στον πάγκο της, καθώς η ομάδα από το Εμπορίο παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Τα θετικά αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμα, καθώς η Λάβα μετρά μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Καρτεράδο.

Οι τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων χρονολογούνται από την σεζόν 2010-2011, όπου η Θύελλα νίκησε και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος (1-0 εντ., 1-6 εκτ.), ενώ την ίδια χρονιά για τον θεσμό του Κυπέλλου η Θύελλα πανηγύρισε και πάλι την πρόκριση με 3-4.

Οι απουσίες για τις δύο ομάδες θα κριθούν σήμερα, όπου θα είναι και οι τελευταίες προπονήσεις πριν το ματς της Κυριακής.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 11:30 και θα τον διευθύνουν οι: Δεσυπρης Ν., Μενδρινος Λ., Βαιλας.

Δείτε τα γκολ από τον αγώνα κυπέλλου φετος, όπου η Θύελλα νίκησε με 1-3.


THIRA THIRAIKH METAFORES041 8IRA LYGNOY EKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares