Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 21:53

Ήττα για την Άνω Μερά (φωνές για αλλοίωση αποτελέσματος) video.

TRIGLIA-ANO MERA

Δεν τα κατάφερε η Άνω Μερά απέναντι στην Τριγλία, η οποία έφυγε από την Ραφήνα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

NAXOS Katsonis 200x100Οι Μυκονιάτες το πάλεψαν, αλλά πλήρωσαν για άλλη μία φορά τα γρήγορα γκολ που δέχτηκαν στο 1ο μέρος, καθώς και τα ανάποδα σφυρίγματα της διαιτησίας. Η Άνω Μερά μείωσε στο 38΄με τον Περιάλη, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 13' με γκολ του Χατζάκη, δώδεκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25' ο Ράμο διπλασίασε τα τέρματα της Τριγλίας. Η Άνω Μερά αντέδρασε στο 38' όταν ο Περιάλης μείωσε σε 2-1. Το ματς είχε φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και θα μπορούσαν να έχουν σημειωθεί και άλλα γκολ.

Φωνές για την διαιτησία.

Ο Νίκος Τζιώβας και οι παίχτες του φωνάζουν για τέσσερις φάσεις, αφού τους διακόπηκαν δύο τετ α τετ (από ένα σε κάθε ημίχρονο), τα οποία όπως λένε ήταν εφεύρεση του επόπτη, ενώ κραυγαλέα ήταν η φάση του 80΄, όπου ο Κεραμιδάς σουτάρει μέσα στην περιοχή, με τους αμυντικούς της Τριγλίας να κόβουν με τα χέρια ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία. Το κερασάκι στην τούρτα βάζει μια φάση, όπου ο Παπασταθόπουλος φεύγει σε προφανή θέση για γκολ και ανατρέπετε από τον τελευταίο παίχτη, με τον κύριο Σφέτσια να λέει παίζεται.

Οι άνθρωποι της Άνω Μεράς λένε πλέον ανοιχτά ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται στα ίσα και τις επόμενες μέρες θα προχωρήσουν σε επίσημες διαμαρτυρίες προς όλες τις κατευθύνσεις.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Γκούτσιας, Στρόμπουλος, Αλεβίζος, Μπλιάμπλιας, Τσέπας (64' Σταμπέλος), Κόρακας, Ράμο, Χοτζάι, Τσάγκαρης, Μάντζης (89' Μαντζώρος), Χατζάκης (72' Γκίκας)
ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Χριστοδουλάκης, Κεραμίδας, Πετράι, Χατζηπαναγιώτης, Ασημομύτης Α. (87' Θεοδωρακάκης), Μαρτίνος, Λεπτάκης (80' Ασημομύτης Ν.), Ντιλιέ, Τουρέ (64' Κουκάς), Παπασταθόπουλος, Περιάλης.

Διαιτητές ήταν οι: Σφέτσιας (Σάμου), Καραγιαννίδης-Αθανασίου (Αθηνών).




Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares