Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 15:00

Αθανασίου: «Πονηρό» ματς.

ATHANASIOU FASH ME TRIGLIA

Την προσοχή που θα πρέπει να επιδείξει ο Πανναξιακός για το ματς με τον Διαγόρα τόνισε ο μέσος του Πανναξιακού Παντελής Αθανασίου.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής, γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα για τον Διαγόρα, όπου ήταν παίχτης για 6 συνεχόμενα χρόνια, τονίζει ότι ο Πανναξιακός δεν θα πρέπει να σταθεί στην αγωνιστική εικόνα και την θέση των Ροδιτών, καθώς κάθε ματς για αυτούς θα αποτελεί έναν μικρό τελικό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αθανασίου έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής του Διαγόρα, όπου πήγε στα 14 του, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση του Πατέρα του και του Θείου του, οι οποίοι την δεκαετία του 80 ήταν στην ιστορική ομάδα του Διαγόρα, που συμμετείχε στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Στην ομάδα της Ρόδου έχει αγωνιστεί και ο νυν Πρόεδρος του Πανναξιακού Βασίλης Φλεριανός (93-94).

Όσο αφορά την πρόβλεψη του Αθανασίου για το ματς; «Ο Πανναξιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα που αν παίξει όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, συνεπώς στο χέρι μας είναι να παίξουμε καλά και να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Απόντας ο Κατσάνης.

Τελικά ο ακραίος και αρχηγός των "Μπλε" Γιώργος Κατσάνης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και αυτή τη στιγμή βρίσκετε στην Αθήνα, όπου θα εκτιμηθεί περεταίρω η κάκωση που έχει στο γόνατο. Αυτή θα είναι και η μοναδική απώλεια για τον Πανναξιακό, αφού ο Μιχάλης Τερόλλης, επέστρεψε υγιής και ταξιδεύει αύριο κανονικά για το νησί της Ρόδου.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 15:00 και θα τον διευθύνουν οι: Χαλδαίος, Αραβίδης-Μαχαίρας (Αθηνών).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares