Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 18:31

Μάχη για την 3η θέση.

agersani-tragaia fash

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Γ΄ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, Αστέρας Τραγαίας και Αναγέννηση αναμετρούνται αύριο στις 15:00 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.

 

 

agersani-tragaia fash

 

NAXOS STAMPA PAPANIKOLAOU

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Γ΄ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, Αστέρας Τραγαίας και Αναγέννηση αναμετρούνται αύριο στις 15:00 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου.NAXOS Katsonis 200x100

Οι δύο ομάδες έρχονται στην 7η αγωνιστική από νίκες, αφού ο Αστέρας πέρασε άνετα από μέσα στην Σαντορίνη, νικώντας με 4-0 τον Καρτεράδο και η Αναγέννηση πανηγύρισε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1, απέναντι στον ΑΣ Ίου.

Αμφότερες οι ομάδες αναμένετε να τα παίξουν όλα για όλα, καθώς τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός στο πρωτάθλημα, πράγμα που δίνει στο ματς ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η προϊστορία «λέει» Αστέρα, με τους "Πορτοκαλί" του Νίκου Βλησίδη να μετράνε ισάριθμες νίκες (4-0, 3-7) στα παιχνίδια της περσινής σεζόν. Στις NAXOS AGGELHSτάξεις του Αστέρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του συγκεκριμένου ματς, κάτι όμως που δεν ακούγεται ανοιχτά, αφού η τήρηση των χαμηλών τόνων είναι μέσα στην νοοτροπία των Τραγαιωτών.

Η Αναγέννηση του Γιώργου Φακίνου, σίγουρα κάνει την καλύτερη της πορεία τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό και σοβαρό πρόσωπο σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι τώρα. Μεταμόρφωση όμως υπάρχει και στο αγωνιστικό κομμάτι, πράγμα άλλωστε που την βαστά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τελευταία νίκη για την Αναγέννηση έναντι του αυριανού αντιπάλου, χρονολογείται στις 25/9/2011, όταν οι Αγερσανιώτες για τον θεσμό του Κυπέλλου προκρίθηκαν εις βάρος της Τραγαίας με 4-5 πέναλτι (1-1 καν. Διάρκεια).

Επομένως οι διαιτητές της αναμέτρησης, ΔΕΣΥΠΡΗΣ Ν., ΡΟΥΣΣΟΣ Γ., VAN AAKEN Φ. θα έχουν δύσκολο έργο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς.

NAXOS LIMPERTAS NAXOS OMERTA 1
NAXOS koytelieris MARKETS


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares