Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 23:21

Πλήρης για την Πάρο.

AJAX-NHREAS ANDRES

Στο όμορφο νησί της Πάρου θα ταξιδέψει ο Αjax Σύρου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του 2ου γύρου και του Β΄ ομίλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα σε ένα αγώνα που ε΄υκολα χαρακτηρίζετε ντέρμπι.

Οι ομάδες είχαν συναντηθεί στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με νικήτρια την ομάδα της Σύρου με 3-0.

Φυσικά τα πράγματα τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Από την μια η ομάδα του ΑΜΕΣ Νηρέα θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στο πρώτο ματς και να καταφέρει να φτάσει στην 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Πάρου έχει ανεβασμένη την ψυχολογία καθώς προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Σερίφου .Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου δεν έχει να χάσει κάτι από το συγκεκριμένο ματς .

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξει να ανταμείψει τους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο και να χτυπήσει το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού που είναι η ομάδα του Αίαντα .

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μάκη Πούλου θα ταξιδέψει ξεκούραστη στο νησί της Πάρου καθώς όπως είναι γνωστό την προηγούμενη αγωνιστική δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί απέναντι από τον Πάνσιφναϊκο, καθώς πηρέ το ματς με 3-0 α.α. διότι η ομάδα από την Σίφνο δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο νησί της Σύρου.

Φυσικά το ταξίδι στη Πάρο κρύβει κινδύνους και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μάκης Πούλος. Η ομάδα της Σύρου ως τώρα θα πάει όπως όλα δείχνουν πλήρης στο γειτονικό νησί και θα έχει στόχο την καλή εμφάνιση, χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να πάρει του τρεις πόντους στις αποσκευές της .

Έτσι λοιπόν ο Ajax έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί και τον δεύτερο γύρο και να φτάσει στου 21 βαθμούς και να παραμείνει στον στόχο που βάλει που δεν είναι άλλος από το να τερματίσει το πρωτάθλημα χωρίς άλλη βαθμολογική απώλεια.

Το παιχνίδι θα αρχίσει την Κυριακή στις 11.30 και διαιτητής θα είναι ο κ.Ζαράνης με βοηθούς τους κ.Αρμακόλα και τον κ.Νομικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares