Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 17:27

Ξέσπασε στον Ανδριακό ο Α.Ο. Σύρου.

AO SYROY-ANDRIAKOS 660

Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Σύρου στο ματς που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα του Β ’γύρου για τον 1ου όμιλο.

Η ομάδα της Σύρου ήθελε όσο τίποτα τη κατάκτηση των τριών βαθμών όχι μόνο από βαθμολογική πλευρά, αλλά για την ψυχολογική τόνωση των παιχτών της ομάδας .Οι παίχτες του Χρήστου Πελέκη μπήκαν παρά Syros-foskolosπολύ δυνατά στο παιχνίδι, χωρίς να αφήσουν τους φιλοξενούμενους να ελπίζουν ότι, θα κατάφερναν να πάρουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα ο ΑΟΣ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα, μιας και το τελικό 4-0 φαντάζει λίγο μπροστά στις σημαντικές ευκαιρίες που έχασε.

Από την άλλη πλευρά ο Ανδριακός αν και προσπάθησε δεν κατάφερε κάτι καλό, έχοντας μόλις δύο καλές ευκαιρίες στο ματς.

Α΄ μέρος

Μόλις στο 3’ ο Abdul απείλησε με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ αλλά το σουτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμαλου.

Στο 5’ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους ,ο ΑΟΣ κερδίζει πέναλτι την έσχατη αναλαμβάνει ο Πρίντεζης αλλά ο τερματοφύλακας του Ανδριακού θα πέσει στην αριστερή πλευρά και αποκρούσει τη μπάλα.

(1-0) Στο 9’ λεπτό ο Πρίντεζης θα πάρει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή θα φέρει την μπάλα στο δεξί με ένα δυνατό σουτ αφού αρχικά χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Τσιάμαλου θα καταλήξει στα δίκτυα του τελευταίου γράφοντας το 1-0.

(2-0) Ο ίδιος παίχτης 12 αγωνιστικά λεπτά μετά το γκολ του θα προλάβει την έξοδο του πολύ κατά αλλά Τσιάμαλου και θα γράψει το 2-0 σε μια φάση που θα τραυματιστεί ο τελευταίος σοβαρά .

Στο 33’ η ομάδα της Άνδρου θα χάσει την μοναδική της ευκαιρία στο πρώτο μέρος όταν ο Κρίτης θα πάρει την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και θα σημαδέψει το δεξί παραθυράκι του Κρητικού όμως το σουτ δεν καταλήξει στα δίκτυα αφού η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του τελευταίου και ύστερα θα φύγει πλάγιο άουτ.

(3-0) Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πάει στο 2-0 στην ανάπαυλα ένα λάθος του τραυματισμένου Τσιάμαλου δίνει την ευκαιρία στον Αbdul να δώσει αέρα τριών τερμάτων στo 45΄για την Συριανή ομάδα.

Β΄μέρος

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό από το πρώτο μέρος ο ρυθμός έπεσε παρόλα αυτά έγιναν μερικές καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Αρχικά στο 46’ ο τερματοφύλακας του Ανδριακού ο Τσιάμαλος που είχε τραυματιστεί στη φάση του 2-0 θα αντικατασταθεί με ένα αμυντικό Τηνιακό καθώς δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας στο πάγκο της ομάδας της Άνδρου.

(4-0) Στα αγωνιστικά στο 53’ ο ΑΟΣ με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος θα κάνει το 4-0 όταν ένα σουτ του Mubarac από τα 30 μετρά, θα αιφνιδιάσει τον Τηνιακο και θα κατάληξη στα δίκτυα του.SYROS THEOFILOS METAFORES MIKRO

Οι φιλοξενούμενοι είχαν όπως και στο πρώτο μέρος ακόμα μια ευκαιρία στην επανάληψη, όταν ένα σουτ του Γλυνού θα φύγει λίγο έξω από την εστία του Κρητικού.

Τέλος η ομάδα της Σύρου θα μπορούσε να κάνει το 5-0 όταν ένα σουτ του Δημόπουλου στο 86’ δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανδριακού.

Πλέον οι δυο ομάδες στρέφουν το ενδιαφέρον τους τα επόμενα παιχνίδια με Υδρούσα και Στενή Τήνου αντίστοιχα.

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Κρητικός, Συριανός, Βαμβακούσης, Κόκκαλης, Δημητρακόπουλος (Α) (65΄Μαραγκός), Χαβδούλας, Μπελεγκρίνης (68΄Καπετανάκης), Τζώρτζης (55΄Δημόπουλος), Abdyl, Mumbarac, Πρίντεζης.

Προπονητής: κ.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Χαλάς): Τσιάμαλος ( λ.τ Μπάβας ), Χαλάς, Χέλμας, Κοντομάρκος, Κρίτης, Μαμάης, Γλυνός, Μπάλας, Τηνιακός(Α),Μαστροδήμας, Κουλούρης.

AOS - ANDRIAKOS 1AOS - ANDRIAKOS 2AOS - ANDRIAKOS 3AOS - ANDRIAKOS 4AOS - ANDRIAKOS 5AOS - ANDRIAKOS 6AOS - ANDRIAKOS 7AO SYROY-ANDRIAKOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares