Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 13:28

Στη Σίφνο ο Παμμηλιακός για το διπλό και τα εγκαίνια του γηπέδου.

pammiliakos-pansifniakos-14-10-2012-1

 

Στη Σίφνο ο Παμμηλιακός για την νίκη στα εγκαίνια του γηπέδου του Πανσιφναϊκού.

milos-mileika-neaΣτη γειτονική Σίφνο θα ταξιδέψει το Σάββατο 8/12 ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός, όπου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του γηπέδου του τον Πανσιφναϊκό.


milos-glaronisiaΗ ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει με σκάφος στη Σίφνο, καθώς εάν έφευγε Κυριακή από τη Μήλο με το «Αδαμάντιος Κοραής», δεν θα ήταν εφικτή η επιστροφή της ομάδας πριν την Δευτέρα το βράδυ, κάτι που ήταν αδύνατον για τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους μαθητές της. Ο αγώνας ξεκινάει στις 12.00 το μεσημέρι.  

 

Οι παράγοντες του Πανσιφναϊκού έχουν ετοιμάσει θερμή υποδοχή ώστε να ανταποδώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την φιλοξενία που είχαν από την οικογένεια του Παμμηλιακού στη Μήλο όσο χρησιμοποιούσαν το Δημοτικό Στάδιο Μήλου ως έδρα, αλλά και για το παιχνίδι του πρώτου γύρω στο οποίο ήταν φιλοξενούμενοι.

 

sifnos-DRdom sifnos-oraia sifnos sifnos-PODOTAS-group
Τα προβλήματα δεν έχουν εγκαταλείψει τον Ζαχαρία Γκούτζα όσον αφορά την κατάρτιση της 11αδας. Από την ομάδα της Μήλου δεν θα ταξιδέψουν στη Σίφνο ο Atanasov, ο Στέλιο Μάλλης που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από τον αγώνα με τον ΑΟ Πάγου, αλλά και ο Αντώνης Πουλάκης που θα είναι 100% έτοιμος μετά την διακοπή τους ενός μήνα που προβλέπεται μετά από αυτήν την αγωνιστική σε όλους τους ομίλους του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

 

Στη Σίφνο θα βρίσκονται τα «Μηλέικα Νέα» και σε συνεργασία με το «SportCyclades» θα σας μεταφέρουν το πλήρες ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό και τα καλύτερα στιγμιότυπα (φάσεις και γκολ) του αγώνα

 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Παμμηλιακός είχε κερδίσει εύκολα τον Πανσιφναϊκό στη Μήλο με 5-0. Δείτε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Μήλο…(κλικ εδώ…)

sifnos-SIMOS sifnos-sm-MOSXA sifnos-trofodotiki

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares