Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 00:33

Πανθηραϊκός- Αστέρας Τραγαίας "PreGame"‏

PANIGIRISMOI ME TRAGAIA

To Σάββατο 15/12/12 και ώρα 16:15, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου ο πολύ σημαντικός αγώνας ανάμεσα στον Πανθηραϊκό και τον Αστέρα Τραγαίας, για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2012, καθώς μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, θα έχουμε μια μικρή διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών.
Ο πρωτοπόρος Πανθηραϊκός ( 1η θέση με 20 βαθμούς), θέλει να κλείσει με νίκη το 2012, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τους Κωλέτση, Πέκα, Μαρίνι και Δακουτρό.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αστέρα Τραγαίας (3η θέση με 15 βαθμούς) ταξιδεύει στη Σαντορίνη με στόχο να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων και να ανέβει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.
Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι κ.κ Βακόνδιος-Μηνδρινός-Βάιλας.
Θυμίζουμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (2-2), αφού ο Πανθηραϊκός μπορεί να προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τέρματα του Κωλέτση, ωστόσο ο Αστέρας Τραγαίας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τέρματα του Δενδρινού και του Μαρούλη.
Προϊστορία
Οι δύο ομάδες λόγω της πολύχρονης συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, έχουν δώσει πάρα πολλούς αγώνες μεταξύ τους.
Η τελευταία χρονιά που Πανθηραϊκός και Αστέρας Τραγαίας τέθηκαν αντιμέτωποι, ήταν η σεζόν 2009-2010. 
Τότε, στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Πανθηραϊκός πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η ομάδα του Αστέρα δήλωσε ότι δεν θα "κατέβει" στη Σαντορίνη για την αναμέτρηση.
Στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου, Αστέρας Τραγαίας και Πανθηραϊκός έμειναν ισόπαλοι στο 1-1.
Η συνέχεια το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου
Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares