Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 00:32

Διακοπές με τρίποντο και πρωτιά για τον Πανθηραϊκό.

PANTHIRAIKOS-ASTERAS 2012

Σε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, ο Πανθηραϊκός έκλεισε νικηφόρα το 2012, καθώς στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου επιβλήθηκε του σκληροτράχηλου Αστέρα Τραγαίας με σκορ 3-0.

Έτσι ο Πανθηραϊκός παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τραγαίας έμεινε στους 15 βαθμούς, μετά και την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας

Ο Πανθηραϊκός μπήκε στο ματς με στόχο να πιέσει ψηλά για κάποιο γρήγορο τέρμα. Αυτό ωστόσο δεν κατέστη δυνατό, κυρίως λόγω της μαζικής άμυνας του Αστέρα, ο οποίος έψαχνε κάποια ευκαιρία ώστε να κτυπήσει στην αντεπίθεση.

Η πιο καλή στιγμή για τον Πανθηραϊκό ήρθε στο 16' όταν ο Χριστιανός με αριστερό σουτ, σημάδεψε το δοκάρι του Polja, ο οποίος αντέδρασε σωστά 10 λεπτά αργότερα στην προσπάθεια του Μηνδρινού.

Η πίεση του Πανθηραϊκού καρποφόρησε τελικά λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κελίδης πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή, έπειτα από όμορφη επέλαση και γύρισμα της μπάλας του Φύτρου από τα δεξιά (1-0).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με γκολ για τον Πανθηραϊκό. Συγκεκριμένα, στο 46' ο Κουλόλι εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Κωνσταντίνου και με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Polja (2-0).

Στο 51ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τραγαίας Polja, μετά από απόκρουση που πραγματοποίησε προσέκρουσε με το κεφάλι στο κάθετο δοκάρι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα, όχι μόνο στη συγκεκριμένη φάση αλλά και δέκα λεπτά αργότερα. Πάντως ο αθλητής της Ναξιώτικης ομάδας κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Στο 70' ήταν σειρά του Αστέρα να απειλήσει, καθώς ο Επταήμερος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Λυγνού. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη στιγμή του παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους.

Στο 76΄ ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά και σε τρίτο τέρμα, όμως ο Polja εκτινάχθηκε στο δεξί του παραθυράκι και απομάκρυνε το σουτ του Μηνδρινού. 

Στο 87΄ο νεοεισελθών Νομικός Γιάννης, συνεργάζεται άψογα με το Φύτρο από τα δεξιά, με τον πρώτο να πλασάρει εύστοχα και να γράφει το τελικό 3-0.

Στην τελευταία φάση του παιχνδιού, ο Φύτρος δοκίμασε σουτ με το αριστερό, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Polja.

Διαιτητές: Βακόνδιος-Μηνδρινός-Βάιλας
Συνθέσεις: 
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Κωσταντόπουλος):Λυγνός, Κλουβάτος, Στεφανάκης, Κουλόλι, Κολιούσης, Κωνσταντίνου, Φύτρος, Μηνδρινός (C), Δαμίγος (81' Νομικός Ι.), Κελίδης, Χριστιανός (76' Αρβανίτης)


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ (Βλησίδης): Polja, Δρύλης, Καπαρέλης (78' Πολυκρέτης), Βουτσινός (60' Μαϊτος), Αλιμπέρτης, Επταήμερος, Αγγελής, Κατσούλης, Μαρούλης, Λυμπερτάς, Φραντζέσκος (85' Παραράς)


Πανθηραϊκός- Αστέρας Τραγαίας (γκολ & δηλώσεις).


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares