Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 12:54

Χρήστος Αριανούτσος: «Με πειράζει που δεν υπάρχει πια ο Μαρπησσαϊκός».

ARIANOUTSOS SIMA

Οι ενέργειες του στο γήπεδο εξαιρετικά περίτεχνες , η τεχνική του πολύ ιδιαίτερη , το ταλέντο του αναμφισβήτητο. Είναι παιδί που δεν λέει πολλά καθώς μιλά καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια κάτι που μας έχει δείξει έμπρακτα. Οι ικανότητες του είναι μεγάλες καθώς σαν ποδοσφαιριστής έχει μαθητεύσει δίπλα στους καλύτερους, μερικοί εξ αυτών είναι ο Αλέξης Αλεξανδρής, ο Λεωνίδας Βόκολος, ο Γιώργος Παχατουρίδης και ο τωρινός του προπονητής Γιώργος Βλαστός.

Είναι ένας εκ των κορυφαίων του φετινού Πανναξιακού μα παρ όλα αυτά o ταλαντούχος Παριανός μέσος είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και του ευχόμαστε να παραμείνει έτσι. Ο Χρήστος Αριανούτσος μίλησε για όλα και απάντησε στις ερωτήσεις μας με την απλότητα και την ειλικρίνεια που πρέπει να έχουν όλα τα νέα παιδιά της σειράς του.

-Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, ποιό ήταν το ερέθισμα σου για να ακολουθήσεις αυτό το άθλημα;ARIANOUTSOS PORT

Αυτή ήταν η κλίση μου καθώς από μικρό παιδί αγαπούσα το ποδόσφαιρο και ένιωθα πως αυτό είναι που θέλω πάντα να κάνω στη ζωή. Το ποδόσφαιρο άλλωστε με γεμίζει όσο λίγα πράγματα στη ζωή μου. Είχα να πάρω παράδειγμα άλλωστε και από τον πατέρα μου που ασχολούνταν και αυτός με το άθλημα αυτό και βλέποντας τον ήθελα ακριβώς το ίδιο.

-Ξεκίνησες να παίζεις μπάλα στη Γενέτειρα σου την Πάρο. Ποιες είναι οι μνήμες από τα πρώτα σου βήματα εκεί;

Ξεκίνησα να αγωνίζομαι στην Πάρο στην ηλικία των επτά ετών και μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα ότι ήταν για μένα κάτι πολύ όμορφο όπως και για όλα τα νεαρά παιδιά που έχουν σαν όνειρο να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Ήταν το ιδανικότερο που μπορούσε να μου συμβεί να κάνω δηλαδή αυτό που αγαπώ ξεκινώντας μάλιστα από εκεί που γεννήθηκα. Οι αναμνήσεις μου είναι εξαιρετικές από τη γενέτειρα μου και πάντα θα τις κρατώ ζωντανές στη μνήμη μου.

Πως νιώθεις που η ομάδα που ξεκίνησες ο Μαρπησσαϊκός δεν συμμετέχει αυτόνομα σαν σωματείο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, σε στεναχωρεί αυτό;

Πραγματικά με πειράζει πολύ που δεν είναι πλέον αυτόνομα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων ο Μαρπησσαϊκός, γιατί εκεί πέρασα τα περισσότερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια και είμαι συναισθηματικά δεμένος μ’ αυτήν την ομάδα όπως και οι υπόλοιποι Μαρπησσαίοι. Εύχομαι από καρδιάς στο μέλλον να μπορέσουν να βρουν την οικονομική δυνατότητα και ο σύλλογος να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θα γέμιζε χαρά όλα τα παιδιά εκεί που αγαπούν το ποδόσφαιρο όπως και εγώ και θα με χαροποιούσε πολύ να δω την ομάδα αυτή να γεννιέται ξανά από τις στάχτες της. Μακάρι οι τοπικοί παράγοντες να το ξανασκεφτούν έχοντας φυσικά την οικονομική δυνατότητα γι’ αυτό όπως προείπα.

«Σημείωση αρχισυντάκτη, ο Μαρπησσαϊκός υφίσταται σαν σωματείο και διατηρεί πολλά αυτόνομα τμήματα. Ποδοσφαιρικά τις δύο τελευταίες σεζόν η ομάδα από την Μάρπησσα Πάρου έχει συνενωθεί με τον Νηρέα Νάουσας Πάρου και συμμετέχουν από κοινού στα πρωταθλήματα Κυκλάδων με το όνομα Νηρέας. Αυτές οι εξηγήσεις δίνονται μετά από παρέμβαση και διαμαρτυρία προς εμάς από το Δ.Σ του Μαρπησσαϊκού».


-Θεωρείς πως μέχρι σήμερα έχεις αγωνιστεί στις εκάστοτε ομάδες σου όσο θα ήθελες και πως έχεις πάρει μέχρι τώρα τις ευκαιρίες που έπρεπε;

Σε όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί είχα τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής , δεν θα μπορούσα να μην είμαι ευχαριστημένος από αυτό το κομμάτι σε καμιά περίπτωση. Μακάρι όλα τα νεαρά παιδιά που πάνε σε κάποιο σύλλογο να έχουν την δική μου τύχη όσο αφορά το χρόνο συμμετοχής στους αγωνιστικούς χώρους.

-Στη μέχρι τώρα πορεία σου έχεις δουλέψει με εξαιρετικούς προπονητές όπως ο Αλέκος Αλεξανδρής, ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Γιώργος Βλαστός. Τι σου προσέφεραν αυτοί οι άνθρωποι στη καριέρα σου αλλά και ποιοί ακόμη πιστεύεις πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ποδοσφαιρική σου γαλούχηση;

Αυτοί οι άνθρωποι ήταν πάρα πολύ σημαντικοί για μένα, γιατί ο Αλέξης Αλεξανδρής και ο Λεωνίδας Βόκολος και ο έτερος προπονητής μου στην Εθνική ο κύριος Παχατουρίδης έχουν πολύ μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, τεράστια εμπειρία σε αυτό που κάνουν και πολύ όρεξη να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους ποδοσφαιριστές που έχουν στις εκάστοτε ομάδες τους. Θεωρώ πως ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί τους καθώς το ίδιο πρέπει να ισχύει για όλα τα παιδιά που προπονούν , πραγματικά έμαθα πολλά από αυτούς . Ακόμη τιμή θεωρώ να έχουν αθλητές ως προπονητή τον κύριο Χριστόπουλο στα Γιάννενα μπορεί σαν παίκτης να μην είχε την ανάλογη πορεία αλλά σαν προπονητής είναι εξαιρετικός.

-Ποιές είναι οι στιγμές που έχουν ξεχωρίσει και είναι ακόμη και σήμερα χαραγμένες στη μνήμη σου;

Η κυριότερη στιγμή για μένα ήταν όταν ήμουν αρχηγός στην Εθνική Ελλάδος και φορούσα το περιβραχιόνιο εγώ και ο Δημήτρης Διαμαντάκος , πραγματοποιώντας αυτή την τόσο καλή πορεία, δίνοντας παράλληλα τονNAXOS Katsonis 200x100 καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους, τη χώρα, αλλά και τον ίδιο μαςτον εαυτό. Οι στιγμές που ζήσαμε εκεί ήταν απίστευτα ξεχωριστές, όπως όμως ήταν και αυτές που έζησα στον Ολυμπιακό που όντας μέλος του μαζί με τους τότε συμπαίκτες μου κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής θα κρατούσε στη μνήμη του τέτοια γεγονότα και θα ήταν περήφανος σαν εμένα.

-Έχεις κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό στους νέους. Σίγουρα ήταν σημαντικές αυτές οι επιτυχίες αλλά δεν θα ήθελες να κατακτήσεις έναν τίτλο όντας μέλος ενός σωματείου που θα αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία;
Υπάρχει κάποιος που δεν θα το ήθελε αυτό; Νομίζω αυτό είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή ένα πρωτάθλημα σε επαγγελματική κατηγορία ιδίως αν μιλάμε για την ανώτερη κατηγορία αυτή της Σούπερ Λιγκ . Ο καθένας που είναι στη θέση μου θα το επιθυμούσε να κατακτήσει έναν τέτοιο τίτλο σε μια τέτοια κατηγορία. Παρόλα αυτά αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μένα.
-Φέτος αγωνίζεσαι στη Νάξο και τον Πανναξιακό Α.Ο. Είσαι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σου αλλά και τη δική σου απόδοση;
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία μας μέχρι τώρα, πιστεύω πως και η δική μου απόδοση είναι ικανοποιητική αν και αυτό μπορεί να το κρίνει καλύτερα ο προπονητής μου. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ακόμη το κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων στην ομάδα μου γιατί όλα τα παιδιά είμαστε πολύ δεμένα μεταξύ μας και μαζί με τον προπονητή είμαστε μια οικογένεια. Θεωρώ πως με τη δουλειά που κάνουμε φέτος θα φτάσουμε πολύ ψηλά και με αυτό δεν εννοώ μόνο την άνοδο στη Γ’ κατηγορία αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θέλουμε να έρθει μαζί.

-Έχεις διατελέσει μέλος και αρχηγός της Εθνικής Παίδων αλλά και μέλος της Εθνικής Νέων. Τι θυμάσαι από την παρουσία σου εκεί και πόσο σημαντικό είναι για έναν αθλητή να φορά το εθνόσημο;

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ώρα που κάνεις την είσοδο σου μαζί με την ομάδα σου στον αγωνιστικό χώρο εισπράττεις τα χειροκροτήματα από τον κόσμο αντικρίζεις την παρουσία τους στο γήπεδο και ταυτόχρονα ακούς από τα μεγάφωνα τον Εθνικό ύμνο. Όλα αυτά σε κάνουν να αισθάνεσαι δέος και υπερηφάνεια όπως αισθάνθηκα κι εγώ. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που θες είναι να δικαιώσεις αυτούς που σε επέλεξαν να βρίσκεσαι εκεί και να αποτελείς μέλος της Εθνικής. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή να φορά το εθνόσημο.

PAROS ATOU NEW-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σου τη φετινή σεζόν και κατά πόσο θεωρείς ότι είναι εφικτή η επίτευξη του;

Σαφέστατα πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος δεν χωρά καμιά αμφιβολία γι αυτό. Όλοι μας θα συμβάλουμε τα μέγιστα προκειμένου ο σκοπός μας να επιτευχθεί , αυτή θα είναι και μια άτυπη δικαίωση στο τέλος χρονιάς για μας, τον προπονητή μας, αλλά και όσους βρίσκονται γύρω από τον Πανναξιακό και μας στηρίζουν. Υπάρχει όμως κάτι ακόμη που έχουμε σαν στόχο και συνάδει απόλυτα με αυτόν που θέσαμε ως πρώτο, που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε μια σταθερή και καθ όλα ικανοποιητική πορεία που θα ευχαριστήσει εμάς αλλά και τον κόσμο μας.

-Πως σου έγινε η πρόταση να αγωνιστείς στη Νάξο, ποιός σε προσέγγισε και τι σε έκανε να απαντήσεις θετικά στην πρόταση αυτή;

Με Προσέγγισαν δυο άνθρωποι ο ένας ήταν ο συμπαίκτης μου Μιχάλης Τζορμπατζάκης που παίξαμε μαζί παλιότερα και μπορούσε να έχει μια γνώμη για μένα και τις ικανότητες μου. Οδεύτερος ήταν ο προπονητής μου ο κύριος Γιώργος Βλαστός που μου έδειξε πως πραγματικά είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος με μεγάλη ιστορία και οπωσδήποτε δεν μπορούσα να απαντήσω αρνητικά σε μια τόσο καλή πρόταση.

-Πως αντιμετωπίζει η διοίκηση της ομάδας τους ποδοσφαιριστές της, εσύ προσωπικά είσαι ευχαριστημένος από τη στάση τους;

Οι άνθρωποι του Πανναξιακού μας έχουν δείξει ότι αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν πάντα να είναι κοντά της όσο το δυνατόν περισσότερο, να ικανοποιούν τα αιτήματα μας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να μας έχουν με τρόπο αυτό διαρκώς ευχαριστημένους και πλήρεις έτσι ώστε να μη στερούμαστε ποτέ κάτι ουσιώδες το οποίο θα προκαλέσει πρόβλημα στην πορεία μας.

NAXOS SOULATSO MIKRO-Σε λίγες μέρες πλησιάζουν Χριστούγεννα. Πες μας τη δική σου ευχή γι αυτές τις γιορτές. Τι εύχεσαι στην ομάδα, τους φιλάθλους της και γενικότερα όλο τον κόσμο ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα;

Πιστεύω πως πάνω απ όλα πρέπει να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο αυτό είναι κατ εμέ το άλφα και το ωμέγα στη ζωή, αν υπάρχει υγεία όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Στη συνέχεια εύχομαι υπομονή σε όλους , να μην απογοητεύονται σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει όλη η Ελλάδα και να πιστεύουν πάντα στο καλύτερο. Όσον αφορά την ομάδα και τους φιλάθλους της εύχομαι οι στόχοι μας να γίνουν πραγματικότητα και οι φίλαθλοι να μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα γιατί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares