Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 21:55

Tέλος ο Φρούσος από τον Ιωνικό.

FROUSOS

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού αποτελεί ο Νίκος Φρούσος μετά από συζήτηση και κοινή απόφαση της διοίκησης με τον πρώην τεχνικό. Αντικαταστάτης θα είναι ο μέχρι χθες γυμναστής του συλλόγου Κώστας Παρθενίου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ομάδας.:

NAXOS Katsonis 200x100Ο ΑΟ Ιωνικός ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Φρούσο. Το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας αναλαμβάνει ο μέχρι χθες γυμναστής της ομάδας, Κώστας Παρθενίου.

Χθες, πριν την προπόνηση, έγινε συνάντηση της διοίκησης με το Νίκο Φρούσο και συζητήθηκε η μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι η απόδοση των παικτών μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη κι αυτό οφείλεται κυρίως σε ψυχολογικούς λόγους. Για το λόγο αυτό θεωρήθηκε ως καλύτερη λύση να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Νίκος Φρούσος ήταν και παραμένει φίλος κι ένα από τα πιο ένδοξα κομμάτια της ιστορίας του Ιωνικού. Η Διοικητική Επιτροπή τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ζητούμενο πλέον είναι να αξιοποιηθεί η διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί με βελτιωμένο πρόσωπο στα προσεχή παιχνίδια.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares