Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2013 22:06

Δύο στα δύο για τη Μικτή Παίδων.

PAIDES ME LESVO 2012 2

Μετά τη νίκη επί της Λέσβου (3-2) στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος προεπιλογής, οι Παίδες μας πέρασαν σήμερα και το εμπόδιο της Χίου, της οποίας επικράτησαν με 4-2.

 

Οι Παίδες μας υπό των οδηγιών του Κώστα Συριανού κατάφεραν να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, όπου μέχρι στο 20ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ 2-0, με δύο γκολ του Λυκούρη.

Η συνέχεια βρήκε την ομάδα μας να χαλαρώνει κάπως, παρόλα αυτά οι «μικροί» των Κυκλάδων κατάφεραν να σκοράρουν και Τρίτη φορά στο παιχνίδι με τον Λυκούρη.

Δύο λάθη της άμυνας στο τελευταίο πεντάλεπτο του 1ου ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στην ΕΠΣ Χίου να μειώσει με τον Αμπαζή σε 3-2, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Μικτή μας έπαιξε όσο χρειάστηκε και με ένα ακόμα γκολ του Λυκούρη (4 γκολ στο ματς) πήρε τελικά τη Νίκη με 4-2.

Πρόσωπο του αγώνα ο μικρός Λυκούρης (Α.Ο Μυκόνου), ο οποίος πέτυχε και τα τέσσερα τέρματα για την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων θα αντιμετωπίσει αύριο την αντίσοιχη των Δωδεκανήσου

Συνθέσεις

ΕΠΣ Κυκλάδων (Συριανός): Φίλιπας, Καραδήμας, Παράβαλος, Καραβέλας, Γκουνέλας, Φώσκολος, Νάζος Α. (70΄Ασλάνης), Νάζος Ν., Λυκούρης, Περιστεράκης © (56΄Μπάιλας), Μήτσκας (48΄Μήτσκας).

ΕΠΣ Χίου: Κουσουλούδης, Καλούδης, Χρίμπας – Καλογήρου, Αναγνωστάκης (62΄Γιανόπαπας), Χουδρέλης, Σταυράκης, Ιωάννου ©, Αργουλές (32΄Τέτερης), Ζιαβρέλος, Λεμουρίδης (48΄Ρες), Αμπάζης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Άνετη νίκη με Χίο για τους Νέους.

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares