Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013 14:58

Θέλει «ποδαρικό» με νίκη.

ios-pan8iraikos-28-10-2012-2

Το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου και ώρα 14:00, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον Πανθηραϊκό Α.Ο και τον Α.Σ Ίου, για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2013.

Η ομάδα του Πανθηραϊκού, χρειάζεται τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το τέλος του 2012 βρήκε την ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου, να έχει συλλέξει 23 βαθμούς, έχοντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες. 

Από την άλλη, η ομάδα της Ίου, που αναζητά τους βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 3 βαθμούς. Έχει σημειώσει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Ωστόσο, έχει δεχθεί ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών από τη φετινή περίοδο (στον αγώνα με αντίπαλο το Φιλώτι, στη Νάξο). 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, που έγινε στο Γήπεδο της Ίου, νικητής ήταν ο Πανθηραϊκός με σκορ 2-8.

Για την προϊστορία, να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες την περσινή περίοδο δεν τέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς η ομάδα της Ίου αγωνιζόταν στη Β' κατηγορία Κυκλάδων.Πριν δύο χρόνια και οι δύο αναμετρήσεις είχαν βρει νικητή τον Πανθηραϊκό με σκορ 4-1, ενώ και τα δυο ματς είχαν διεξαχθεί στο γήπεδο της Σαντορίνης, καθώς δεν ήταν έτοιμο ακόμα το γήπεδο στην Ίο.
Διαιτητές της αναμέτρησης του Σαββάτου θα είναι οι κ.κ Αλιφραγκής-Ζαράνης-Ζώρζος.

Φωτογραφίες από το ματς του 1ου γύρου.


ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣ ΙΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 2-8. από sportcyclades


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με μισή ομάδα η Αναγέννηση. Με τον αέρα του Κυπέλλου. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares