Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 15:12

Νίκη στα χαρτιά για τον Πανθηραϊκό.

PANIGIRISMOI ME TRAGAIA

Πριν λίγο έκλεισε το Φύλλο αγώνα με απουσία του φιλοξενούμενου ΑΣ Ίου, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο του Καμαρίου για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα στις 14:00 με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό.

Κατόπιν τούτου, η ομάδα της Ίου θα υποστεί τις συνέπειες της τιμωρίας που επισύρει η απουσία της από το γήπεδο. Έτσι θα είναι η 2η φορά φέτος (1η με το Φιλώτι) που η Ίος θα τιμωρηθεί με 800€ πρόστιμο, -2 βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και -2 από το πρωτάθλημα τις επόμενης σεζόν, ενώ το συγκεκριμένο ματς κατοχυρώνεται 3-0 υπέρ του Πανθηραϊκού.

Όπως γίνεται κατανοητό ο ΑΣ Ίου πλέον κινδυνεύει με βαριές καμπάνες, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα του νησιού υποπέσει για 3η φορά στο ίδιο αδίκημα, τότε οι τιμωρίες που ορίζει ο ΚΑΠ θα είναι εξοντωτικές γι αυτήν.

Το ρεπορτάζ από την Ίο αναφέρει ότι, η ομάδα δεν είχε στο ταμείο της το απαιτούμενο ποσό για να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διατροφής της αποστολής, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτητέ για τους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες της ομάδας (Εντός με Αναγέννηση, Καρτεράδο, Θύελλα και εκτός με Λάβα).

Όπως καταλαβαίνετε η κατάσταση που έχει περιέλθει το σωματείο της Ίου είναι πρωτόγνωρες γι αυτό και πλέον καλούνται κάποιοι άνθρωποι να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares