Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 23:00

Παίδων: ισόπαλο το ντέρμπυ της Παροικιάς, εύκολα ο Νηρέας

paides-aop-pas-13-1-2013-3

Έναν συναρπαστικό αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ποδοσφαίρου αλλά και των παιδιών των δύο ομάδων.

Ένα ματς με πολύ σασπένς, αγωνία, παλμό και πολύ ωραίες ενέργειες από δυο πολλά υποσχόμενες ομάδες τον ΑΟ Πάρου και τον ΠΑΣ Νάξου.

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν, στους δύο προπονητές τον κ. Μανώλη Φραντζή που αναδεικνύει κάθε χρόνο νέα παριανά ταλέντα αλλά και τον δάσκαλο των υποδομών της Νάξου που δεν είναι άλλος από τον κ. Πέτρο Μαράκη.

paides-aop-pas-13-1-2013-0

Όσο αφορά το ματς, ο ΑΟ Πάρου ήθελε νίκη όχι μόνο για να πλησιάσει τον σημερινό του αντίπαλο αλλά και για να ξεφύγει από την τρίτη στην βαθμολογία Αναγέννηση όμως ο Γκουνέλας με ένα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ Νάξου στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 40ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κρουσταλάκη να σκοράρει από εκτέλεση κόρνερ.

paides-aop-pas-13-1-2013-1

Στο τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες χειροκροτήθηκαν θερμά για το πολύ ωραίο θέαμα που πρόσφεραν στου «τυχερούς της εξέδρας».

Να ευχηθούμε περαστικά στον άτυχο της βραδιάς τον Δημήτρη Σκιαδά ο οποίος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Η επόμενη αγωνιστική θα βρει τον ΑΟΠ στο Αγερσανί όπου θα αντιμετωπίσει το Φιλώτι και τον ΠΑΣ στο ίδιο πάλι γήπεδο όπου θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Μαρμάρων.

ΑΟ Πάρου: (Φραντζής Μ.), Λάμπρου, Σάμιος, Σκιαδάς, Πρίφτης, Πατέλης, Σαρρής Κ., Σταθερός Ν., Κρουτσαλάκης Θ., Senka, Σκιαδάς Γ., Βενέτης.

Αναπληρωματικοί: Huska, Σκιαδάς Σ., Σαρρής Κ., Λουκής, Κουταλίδης, Κονταράτος, Κουτσαφτάκης.

paides-aop-pas-13-1-2013-2

ΠΑΣ Νάξου: (Μαράκης Π.), Καρανίκας, Πετρόπουλος, Γκουνέλας, Μανιός, Μπίλας, Ζάκο, Κουφόπουλος Δ., Βερύκοκκος Γ., Ματάκιας, Σκιαδάς Δ., Λεγάκης Ν.

Αναπληρωματικοί: Κυριακόπουλος, Σαντοριναίος Κ., Λιανόπουλος, Σαντοριναίος Ε.

Εύκολα ο Νηρέας…

paides-asteras-nireas-13-1-2013-1

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι για τον ίδιο όμιλο, ο Αστέρας υποδέχτηκε στο γήπεδό του τον Νηρέα. Η ομάδα της Νάουσας ήταν η νικήτρια επικρατώντας εύκολα με το ευρύ 6-0. Σκορ ημιχρόνου 0-2.

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τους πιτσιρικάδες του Μιχάλη Παπαδάκη ο οποίος κάνει μια εξαιρετική δουλεία σε όλα τα τμήματα του Νηρέα. Από την άλλη η ομάδα των Μαρμάρων παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία με μία νίκη.

paides-asteras-nireas-13-1-2013-2

Δείτε εδώ την βαθμολογία του 3ου ομίλου καθώς και τα αποτελέσματα.

Ακολουθεί φωτορεποράζ καθώς και βίντεο με φάσεις & γκολ και από τις δύο αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares