Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 23:48

ΠΑΣ Νάξου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για Σκιαδά.

PAS NAXOU-NHREAS NEON 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο ο ΠΑΣ Νάξου. Το Δ.Σ της Ναξιώτικης ομάδας ευχαριστεί για τις ευχές τους την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τον Α.Ο Πάρου, καθώς και τον Γιατρό του αγώνα κύριο Λάμπρου Αντώνη.

 

 

Όπως μας πληροφόρησαν οι άνθρωποι της Ναξιώτικης ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαιτέρως τον Γιατρό του αγώνα κύριο Λάμπρου Αντώνη, ο οποίος, εκτός της άριστης ιατρικής βοήθειας που παρείχε στον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκιαδά, έδειξε και την ανθρωπιά του, καθώς ήταν ο ίδιος που μετέφερε τον άτυχο αθλητή στο "Κέντρο υγείας Πάρου" και στην συνέχεια στο λιμάνι, όπου περίμενε μέχρι την αναχώρηση του πλοίου.

Η ανακοίνωση.

"Το Δ.Σ, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του ΠΑΣ Νάξου νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τον Α.Ο. Πάρου για τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση προς τον αθλητή μας Δημήτρη Σκιαδά. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιατρό του αγώνα κύριο Λάμπρου Αντώνη, ο οποίος εκτός τις άριστες πρώτες βοήθειες που πρόσφερε στον αθλητή μας, στην συνέχεια πρόσφερε το αυτοκίνητο του για την μεταφορά του αθλητή μας στο "Κέντρο υγείας Πάρου" και στην συνέχεια με δική του πρωτοβουλία το συνόδεψε στο λιμάνι, όπου περίμενε μέχρι την αναχώρηση του πλοίου. Άνθρωποι όπως τον κύριο Λάμπρου Αντώνη, εκτός του ότι κοσμούν την επιστημονική κοινότητα , δίνουν σε όλους μας το παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούμε ως κοινωνία".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares