Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 20:54

Μεγάλο το ενδιαφέρον στα ματς του 2ου ομίλου!

nireas-pammiliakos-20-10-2012-4

Με αντίπαλο το Νηρέα Πάρου στη Μήλο επιστρέφει στο πρωτάθλημα ο πρωτοπόρος Παμμηλιακός.

Μετά από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την αλλαγή δρομολογίων του Aqua Jewel και είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του πρωταθλήματος Κυκλάδων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αυτήν την Παρασκευή στις 21.45 ο Παμμηλιακός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου το Νηρέα Πάρου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, μετά από την προγραμματισμένη διακοπή του.

milos-mileika-neaΗ ομάδα της Μήλου θέλει και σε αυτό το παιχνίδι τη νίκη, την δέκατη σερί, ώστε να παραμείνει οδηγός στην κούρσα για την πρωτιά και την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική. Η βραδινή ώρα έναρξης του αγώνα σε συνδυασμό με τις χειμωνιάτικες συνθήκες δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο στον κόσμο της ομάδας. Η διοίκηση και οι παίχτες του Παμμηλιακού ζητούν την θερμή τους συμπαράσταση και σε αυτό το παιχνίδι, με αντίπαλο μια ομάδα η οποία στον πρώτο γύρο έφτασε μια ανάσα από το να κόψει βαθμούς από τον Παμμηλιακό, παρά το τελικό νικηφόρο 3-1 αποτέλεσμα στο γήπεδο των Μαρμάρων. (σκορ 1-1 μέχρι το 75ο λεπτό.)

Ο Ζαχαρίας Γκούτζας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στάθη Παπαδημητρίου που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από τις υποχρεώσεις του στην Πάτρα για να μεταβεί στη Μήλο, λόγω του ορισμού του αγώνα από την Τρίτη 22/1 που είχε αρχικά.

Την αναμέτρηση θα διαιτητεύσουν οι: Πάντος Θ., Κουλακιώτης Σ. και Ρόλλη Δ.

Στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα βρίσκεται και η κάμερα του SportCyclades που σε συνεργασία με τα Μηλέικα Νέα θα σας προσφέρουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της συνάντησης.

PAGOS-AJAX ANDRON

Οι άλλοι αγώνες του 2ου ομίλου…

Να θυμίσουμε ότι τα άλλα παιχνίδια που ομίλου είναι… το μεγάλο ντέρμπυ κορυφής που θα γίνει στο γήπεδο της Ένωσης στην Ερμούπολη μεταξύ του Άγιαξ Σύρου και του ΑΟ Πάγου και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την 2η θέση, ίσως ακόμα και την πρώτη. Αυτός ο αγώνας θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 15.30 και θα διευθύνει η διαιτητική τριάδα των Μενδρινού Λ., Αρμακόλα Ι. και Νομικού Ν.

Την Δευτέρα στις 14.00 στο γήπεδο του Αστέρα στα Μάρμαρα θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Πανσιφναϊκού με διαιτητική τριάδα τους κ.κ. Κουζούμη Ι., Ρούσσο Γ., Μουτάφη Α. Ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά. Και οι δύο ομάδες αναμένετε να παραταχθούν με πολλές βασικές ελλείψεις.

Και ο τέταρτος κατά χρονική σειρά αγώνας θα είναι αυτός στο γήπεδο της Σερίφου μεταξύ του Α.Ο. Σερίφου και του ΑΟ Πάρου που ίσως να μην συμπληρώνει ούτε καν 11άδα!. Η αναμέτρηση αυτό θα γίνει την Τρίτη στις 12.30 και θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Μενδρινός Λ., Νομικός Ν. και Παγώνης Α.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares