Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 19:20

Άλωσε τα Μάρμαρα ο Πανσιφναϊκός

asteras-pansifnaikos-21-1-2013-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και στην ιστορία του σημείωσε ο Πανσιφναϊκός και μάλιστα εκτός έδρας αφού επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο του Αστέρα στα Μάρμαρα.

sifnos-DRdom sifnos-oraia sifnos sifnos-PODOTAS-group
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κίτσαλης Αλέξανδρος στον 65ο λεπτό με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή και μετά από έξοχη επιθετική προσπάθεια των σιφνιών.

Ο αγώνας δεν χρήζει δάφνες θεάματος ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Οι ομάδες έδειξαν να είναι επηρεασμένες από την μεγάλη διακοπή από του πρωταθλήματος.

asteras-pansifnaikos-21-1-2013-panigirismoi

Ο γηπεδούχος Αστέρας που από το 35ο λεπτό αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη στον Καράϊ, ήταν σε όλο το ματς πολύ κακός χωρίς κέντρο και με ελάχιστες επιθετικές ενέργειες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Πάρου έδειξε να είναι πολύ νευρική χωρίς ουσία στο παιχνίδι της και ανούσια επιθετικά. Στην επανάληψη είχε την πρωτοβουλία στα πρώτα 20 λεπτά όμως χωρίς και πάλι να απειλήσει ουσιαστικά τα γκολπόστ του Καραβού.

sifnos-SIMOS sifnos-sm-MOSXA sifnos-trofodotiki

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Σίφνου, που έφτασε στην Πάρο μέσω Πειραιά και αφού ταξίδευε από χτες το μεσημέρι, έδειξε ένα αρκετά καλύτερο πρόσωπο από τα προηγούμενα παιχνίδια όπως κάποιες τεχνικές αρετές που οφείλονται,  όπως μας δήλωσε και ο προπονητής της κ. Δημητριάδης, στο γεγονός ότι πλέον η ομάδα κάνει προπονήσεις στο νέο της γήπεδο κανονικών διαστάσεων!

asteras-pansifnaikos-21-1-2013-4

Ο Πανσιφναϊκός πίστεψε στην νίκη και την πήρε δίκαια όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής του Αστέρα κ. Σάμιος Χρήστος.

Εκτός από το πολύ όμορφο γκολ η ομάδα του Δημήτρη Δημητριάδη, είχε και δοκάρι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Πανσιφναϊκός αγωνίστηκε επίσης με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τζέμα.

Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έξαλα αλλά και χειροκροτήθηκε από όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

sifnos-venios1 paros-dolkas-epipla paros-santorineos-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Μαρμάρων: (Σάμιος Χ.), Σερέπας, Αλιπράντης, Παπαδόπουλος, Σάμιος Ν., Γιαννιώτης (70’ Δεικτάς), Χριστόφορος Χ., Ρούπας, Κληρονόμος, Ρούσσος Β. (42’ Ρούσσος Γ.), Καράϊ, Λουρίδης (46’ Κρητικός)

Πανσιφναϊκός: (Δημητριάδης Δ.), Καραβός, Ποδοτης, Λεμπέσης (73’ Χρυσος), Μπιρπανάγος Δ., Κίτσαλης Α., Σταυριανός, Ατσόνιος Α., (55’ Λυκογιάννης), Γκούμας, Μουστάκης Ν., Τζέμα, Συνοδινός.

asteras-pansifnaikos-21-1-2013-3

Ακολουθούν σε νέα ανάρτηση οι καλύτερες φάσεις, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, δηλώσεις και φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

paros-aliprantis-evga paros-ATOU 2 ME THL paros-roussos


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares