Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 17:42

Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Τήνου

kopi-pitas-aot-2013-1

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Ο. Τήνου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

tinos SALVAS-01Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καφέ μπαρ ''ΦΕΥΓΑΤΟΣ" παρουσία σύσσωμου του αθλητικού τμήματος καθώς και των τοπικών αρχών του νησιού. Πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ομάδος ο Κος Διαμαντόπουλος Ι. o οποίος με τα της καθιερωμένες ευχές  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο σύλλογο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ταμίας της ομάδας Κος Ζαλωνης Αλ. ο οποίος  ευχαρίστησε το  Δήμο Τήνου για την συνεισφορά του τόσο στην οικονομική ενίσχυση της ομάδος όσο και για την βελτίωση του γηπέδου, ακόμα ευχαρίστησε το Π.Ι.Ι. Ευαγγελίστριας Τήνου και το Ιερό Ίδρυμα Αγίας Τριάδος Τήνου για την ενίσχυση προς το σωματείο καθώς και έναν έναν τους χορηγούς της ομάδος για την πολύτιμη βοήθεια τους ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μετά από αυτό επεκτάθηκε σε ένα μίνι οικονομικό απολογισμό του σωματείου τα δυο τελευταία χρόνια και για το τέλος αναφέρθηκε στο έντονο γηπεδικο πρόβλημα που υπάρχει με τον χλοοτάπητα του γηπέδου ο οποίος είναι κατεστραμμένος λέγοντας πως δεν ξέρει κατά πόσο αξίζει να δαπανούνται λεφτά στον συγκεκριμένο χώρο. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Τήνου και υπεύθυνος στον τομέα αθλητισμού στο νησί Κος Ζαλωνης Ι. ο οποίος με την σειρά αφού ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά δήλωσε πως παρά της δυσκολίες που υπάρχουν ο Δήμος Τήνου θα προσπαθεί να βοηθαει όσο μπορεί την νεολαία και τον αθλητισμό του νησιού.

kopi-pitas-aot-2013-2
Μετά από αυτά ακλούθησε η κοπή της πίτας με τον αρχιερατικό επίτροπο του νησιού Πατηρ Γεώργιο Φανερό να στέλνει και αυτός τις δίκες του ευχές καθώς και την στήριξη προς τον αθλητισμό του νησιού. Οι δυο τυχεροί της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν από πλευράς παικτών ο ποδοσφαιριστής του ανδρικού τμήματος Τζαγγολη Γκ. και οι Κα Μωραΐτη Μ.
Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε και κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου δώρου της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδος το οποίο ήταν ένα Ι PHONE 4 και μεγάλος τυχερός αναδέχθηκε ο αριθμός 1076 Κος Απέργης Αντ.
Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά εγώ και όλο το Δ.Σ του Α.Ο. Τήνου το κατάστημα αθλητικών ειδών "ALEXANDER SPORT" για την κάλυψη των εξόδων της χθεσινής εκδήλωσης.


AO THNOY KOΠΗ ΠΙΤΑΣ από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares