Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 22:32

Ένα εύκολο απόγευμα για τον ΑΟ Μυκόνου

Άνετη υπήρξε η χθεσινή επικράτηση του πρωτοπόρου ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ επί του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ στο λαβωμένο "Ι.Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ", με 1-5.

andros-nikos-kaloyerasΟι Μυκονιάτες έδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι άξια στη κορυφή της βαθμολογίας και η χθεσινή τους επικράτηση μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια δυνατή προπόνηση επί ενός παραδοσιακά μαχητικού αντιπάλου.

Διαφορετικό σχήμα λοιπόν  χθες για τους "εφοπλιστές" από τον Χαλά καθώς δεν μπορούσαν να αγωνιστούν ο Κριτής και ο Κουλούρης.

Δυο ποδοσφαιριστές που ο ένας με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή και ο άλλος με την ταχύτητα του, δίνουν άλλη δυναμική στην ομάδα.

Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας ένα ασφαλές 0-2, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή της συνάντησης, τον κ. Μενδρινο Λ. για φάουλ που δεν έδωσε στον Ζαννακη στη φάση από όπου πήραν κατοχή οι Μυκονιάτες και άνοιξαν το σκορ με τον Τσαλμα στο 8΄.

Το 0-2 ήρθε στο 20΄ με χτύπημα πέναλτι του Θεοδώρου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ μη έχοντας να χάσουν τίποτα, βγήκαν μπροστά και ζήτησαν έντονα από τον διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι το οποίο θα επέφερε και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ, Anderson, μετά από ανατροπή όπως φάνηκε σε τετ α τετ με τον Γλυνο, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ βγήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να δώσουν μια άλλη ομορφιά στον αγώνα όταν κατάφεραν με τον Κρεατσουλα να πετυχουν ένα πολύ όμορφο γκολ.syros RAOYZAIOS arxika

Το 1-2 φάνηκε να ξυπναει την σαφώς πιο δυνατή ομάδα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που σε συνδυασμό με την κούραση των γηπεδούχων, κατάφεραν να σημειώσουν άλλα τρία τέρματα με τους Ξένο, Φιορεντινο και Τσαλμα κάνοντας το τελικό 1-5.


ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ: (Χαλάς Μ.) Τσιάμαλος, Τηνιακος, Μπενάς, Κοντομαρκος, Μαμάης,
Ζουμής, Γλυνός, Ράσι, Κρεατσούλας, Σέμα, Ζαννάκης.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ: (Παχατουρίδης Θ.) Αντερσον, Καρατζας, Θεοδωρου, Γατζος, Ναζος, Αργυροπουλος, Τσεκος, Αργυριου, Πανετας, Τσαλμας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares