Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 21:50

Σε χαλαρό ρυθμό ο Παμμηλιακός 6-0 την Σέριφο στη Μήλο.

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Παμμηλιακός επιβλήθηκε με το ευρύ, όπως αναμενόταν, σκορ 6-0

του ΑΟ Σερίφου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, μια εβδομάδα πριν το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο όπως έλεγε και ο μεγάλος Νίκος Γκάλης) με τον Ολυμπιακό στη Σύρο.

 

milos-mileika-nea

milos-glaronisia serifos-passagio-cafe1

Ο Παμμηλιακός μπήκε φουριόζος στον αγώνα με τον Βασίλη Καμακάρη σε εξαιρετική κατάσταση στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς και μάλιστα μετά από δίμηνη απραξία, να σημειώνει 2 από τα 3 προσωπικά του τέρματα στο πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης.

pammiliakos-serifos-29-1-2013-2

syros RAOYZAIOS new13Η ομάδα της Μήλου σημείωσε 6 τέρματα και έχασε ευκαιρίες κυριολεκτικά για 16, τις περισσότερες με τον Βούλγαρο επιθετικό Συμεών Χατζίεφ, ο οποίος βρέθηκε σε κακή εκτελεστικά ημέρα.

 

Ο ΑΟ Σερίφου δεν απείλησε σε κανένα σημείο τον Παμμηλιακό και δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ούτε καν στην αρχή του αγώνα. Ο αγώνας δεν χωράει ιδιαίτερης ανάλυσης αφού στην περισσότερη διάρκεια του οι παίχτες του Παμμηλιακού έπαιζαν σε ρυθμούς προπόνησης.

pammiliakos-serifos-29-1-2013-3

Ο Παμμηλιακός παρέμεινε η μόνη ομάδα των Κυκλάδων που έχει πετύχει το απόλυτο νικών στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας την δέκατη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

 

Τα γκολ για τον Παμμηλιακό πέτυχαν οι:

Καμακάρης Βασίλης στο 2’, στο 11’ και στο 36’

Πήτερ Ατανάσοφ στο 23’ και στο 81’

Συμεών Χατζίεφ στο 77’

 

Παίχτης του αγώνα: Βασίλης Καμακάρης – Παμμηλιακός: Ξεμπούκωσε επιτέλους ο επιθετικός του Παμμηλιακου. Φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας και με ψυχολογία στο παιχνίδι του έκανε σούπερ εμφάνιση και τον Ζαχαρία Γκούντα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο «μπομπέρ» του Παμμηλιακού πέτυχε χατ τρικ ανοίγοντας με δύο δικά του τέρματα το δρόμο για την εύκολη επικράτηση της ομάδας του επί του ΑΟ Σερίφου, ενώ εκτός από τα τέρματα έφτιαχνε παιχνίδι από το κέντρο με υποδοχή και συνεχή σπασίματα της μπάλας στα άκρα.

Αρχοντική εμφάνιση στο χώρο του κέντρου και από τους Τσιριγωτάκη και Ατανάσοφ.

pammiliakos-serifos-29-1-2013-5

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Γκούντζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμη, Ψαθάς Α. (45’ Σίδερης Α.), Ατανάσοφ, Καμακάρης, Τσιριγωτάκης (78’ Μαυρογιάννης Γ.), Χατζίεφ, Ψαθάς Ν., Μάλλης (72’ Σίδερης Σ.)

 

ΑΟ Σερίφου (Κοτσίκος): Γουναρης, Μποφίλιος Ι., Ρώτας Δ. (65’ Κοτσέτας Δ.), Βαλσαμάκης Κ., Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (45’ Ραμπιάς Ι.), Χρυσολωράς, Μονοβάλιος Σ. (45’ Κοτσέτας Κ.), Μποφίλιος, Παρίσης, Ρώτας Μ.

pammiliakos-serifos-29-1-2013-4

Μικρά από τη Μήλο

-Παρά το κρύο και το γεγονός ότι ο αγώνας ορίστηκε σε καθημερινή εργάσιμη ημέρα και ώρα με έναν αντίπαλο ανίσχυρο ο κόσμος του Παμμηλιακού έδωσε και πάλι βροντερό παρόν στις εξέδρες του σταδίου, ζητώντας το διπλό στη Σύρο από τους «κόκκινους» εν όψει του ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό Σύρου.

-Το γνωστό σόου τους έδωσαν και σε αυτό το παιχνίδι τα κορίτσια του Παμμηλιακού με το χορευτικό τους στο ημίχρονο του αγώνα με την μουσική υπόκρουση του Μιχάλη Καμακάρη (Μαύρος)

-Την τύχη του αγώνα με το Νηρέα Πάρου περιμένουν στον Παμμηλιακό και την πιθανότητα να οριστεί το παιχνίδι πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Σύρο…

-Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μενδρινού, Παγώνη και Κουκλακιώτη.

-Τη σημερινή νίκη τους οι παίχτες του Παμμηλιακού αφιερώνουν στον Μηλιό ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαφακλή που αγωνίζεται στον Αργοναύτη στην Α’ Πειραιά και του εύχονται περαστικά για τον τραυματισμό που είχε (γύρισε η γλώσσα του και έπαθε διάσειση) και παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή του.

serifos-RIZES- serifos-takis-taverna serifou-gounaris-leoforia

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares