Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2013 21:31

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Καρτεράδο!

Με μικρή καθυστέρηση λόγω πλημύρας στο γήπεδο του νησιού ξεκίνησε ο αγώνας στο γήπεδο της Α.Σ. Ίου, μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Α.Ο. Καρτεράδου.

Ένας αγώνας ο οποίος μέχρι σήμερα είχε πάρει αρκετές αναβολές, πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα κάτω από δυσμενής καιρικές συνθήκες, χωρίς να υπάρχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες είναι οι ουραγοί του 3ου ομίλου.

Γκολ υπό βροχή

Στα αγωνιστικά τώρα, οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άγχος, παίζοντας ελεύθερα, όσο βέβαια τους το επέτρεπε ο αγωνιστικός χώρος, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι  τελικά κατάφεραν να σημειώσουν συνολικά 5 τέρματα. 

Στο πρώτο κιόλας λεπτό η ομάδα της Ίου είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ένα φάουλ που εκτέλεσε ο Δαμβακάρης παρ ολίγο να βρει δίχτυα, καθώς ο Αρτέμης πετάχτηκε στη δεξιά του γωνιά και έδιωξε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Στο 8΄ο Δενδρινός Α. εκτέλεσε ένα φάουλ που πέρασε λίγο άουτ από το τέρμα του Βολικάκη.

Στο 14΄ ο Δαμίγος προσπαθώντας να διώξει τη μπάλα έξω από την περιοχή τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε φάουλ. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο Κώνστας, η μπάλα βρήκε στο τοίχος και έφυγε πλάγιο.

(0-1) Στο 25΄ήρθε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, όταν ο Βαζαίος βρέθηκε απέναντι από τον Βολικάκη και δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει κάνοντας το 0-1 για τον Καρτεράδο.

Στο 28΄ ο Δαμβακάρης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα πλάγια ο Αρτέμης προσπάθησε να διώξει με γροθιές και ο Κώνστας μέσα από την περιοχή έπιασε συρτό σουτ με την μπάλα την τελευταία στιγμή να βρίσκει σε κάποια πόδια αμυνόμενων και να φεύγει κόρνερ.

Στο 32΄ο Πράσινος έπιασε ένα δυνατό σουτ από την γραμμή της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον Βολικάκη. Κ, με εκπληκτική απόκρουση να δίωξη σε κόρνερ.  

(0-2) Στο 35΄ειχαμε άλλο ένα γκολ και πάλι για τον Καρτεράδο. Ο Πράσινος Ν. έπιασε σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της ‘Ίου, κάνοντας έτσι το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 38΄ ο Κώνστας έφυγε στην αντεπίθεση αλλά τη τελευταία στιγμή, πριν πλασάρει τον πρόλαβε ο Ρενιέρης και έδιωξε σε κόρνερ. Στην αντεπίθεση μετά το κόρνερ ο Βαζαίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Βολικάκη χωρίς όμως να μπορεί να τον νικήσει αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας της Ίου έδιωξε σε κόρνερ.

(1-2) Στο 44΄ είχαμε το γκολ για την Ίο. Ο Δαμβακάρης έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο προωθημένος Χάρος Π. με κεφαλιά έκανε το 1-2, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Κρίθηκε στο 85’

Στην επανάληψη η ομάδα της Ίου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο λεπτό είχε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν σε σέντρα που έγινε από το χώρο του κέντρου ο Γεωργιάδης μέσα από τη μεγάλη περιοχή βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και στη συνέχεια με το δεξί χέρι ωστόσο ο διαιτητής έδειξε παίζεται, η μπάλα κύλησε στο ύψος του πέναλτι, οπού ο Χάρος Ι. έπιασε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να περάσει ξυστά στο αριστερό δοκάρι του Αρτέμη.

Στο 48’ φάουλ του Δαμβακάρη διώχνει με γροθιές ο Αρτέμης.

(2-2) Στο 55' είχαμε την ισοφάριση για την ομάδα της Ίου, όταν ο Οκετσόκου ανατράπηκε μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Δαμβακάρης το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 63΄ ο Βαζαίος εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα πέρασε από όλους παράλληλα με το τέρμα αλλά  ο Πολυζόπουλος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 72΄ ο Βαζαίος έφυγε στην αντεπίθεση αλλά τον πρόλαβε ο Βολικάκης έξω από τη περιοχή και με τα πόδια έδιωξε σε πλάγιο.

(2-3) Στο 85΄ ο Βαζαίος και πάλι βρέθηκε απέναντι από τον Βολικάκη, με τον επιθετικό του Καρτεράδου αύτη τη φορά να νικά τον τερματοφύλακα της Ίου και με πλασέ να κάνει το 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Συνθέσεις ομάδων:

Α.Σ. Ίου(Μπάτσαλης): Βολικάκης, Μπάτσαλης Ν., Μερσίνης, Χάρος Π., Καρράς, Αθανασίου, Χάρος Ι., Καλαθάς, Κώνστας, Δαμβακάρης, Οκετσοκου, Καραμπίκας, Μπάτσαλης Ι..

Α.Ο. Καρτεράδος(Δενδρινός): Αρτέμης, Lekai, Πράσινος Ν., Πολυζόπουλος, Βενετσάνος, Δενδρινός, Πράσινος Γ., Γεωργιάδης, Δαμίγος, Ρενιέρης, Βαζαίος, Ζερβάκης, Βαμβατζής, Daney.

Διαιτητές: Αλιφραγκής, Βάιλας, Ζώρζος.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares