Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 23:51

Θύελλα και Λάβα ευχαριστούν τους Διαιτητές.

Οι Διοικήσεις της Θύελλας Καμαρίου και της Λάβας Εμπορείου εξέδωσαν επίσημες συγχαρητήριες επιστολές συγχαίροντας το τρίο των διαιτητών: Βάιλα, Αλιφραγκή και Ζώρζου, ενώ οι δύο ομάδες , δεν παραλείπουν να αλληλοσυγχαρούν, δείχνοντας έτσι το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων που τις διοικούν.

Α.Σ Θύελλα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Θύελλα ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία το Δ.Σ του Α.Ο Λάβα και συγχαίρει τους παίχτες της ομάδας, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους επέδειξαν υψηλή αγωνιστικότητα. Τέλος δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διαιτητές: Βάιλα, Αλιφραγκή και Ζώρζο, για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον αγώνα.

Α.Ο Λάβα

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο Προπονητής και οι παίχτες του Α.Ο Λάβα, συγχαίρουμε τους Σαντορινιούς διαιτητές: Βάιλα, Αλιφραγκή και Ζώρζο για την άψογη διαιτησία τους στον αγώνα της Κυριακής, μεταξύ της ομάδας μας και του Α.Σ Θύελλα. Επίσης δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αποστείλουμε τις δημόσιες ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο της Θύελλας Καμαρίου Κύριο Σ. Γεροντακη, για την φιλοξενία που επεφύλαξε στην αποστολή μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares