Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 00:59

Σκόνταψε με Βάρη.

Με απώλεια δύο σημαντικών βαθμών για τον Πανναξιακό κόντρα στον Αστέρα Βάρης, έγινε σήμερα στη Νάξο ο εξ’ αναβολής αγώνας της 14ης αγωνιστικής για τον 9ο όμιλο της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.

NAXOS Katsonis 200x100Οι "Ναξιώτες" μπήκαν «υπνωτισμένοι» στο παιχνίδι, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Αστέρας, που σκόραρε μόλις στο 13ο λεπτό με τον Καρδάρη. Στη συνέχεια ο Πανναξιακός «ανέβασε στροφές» που "φρόντισε να φρενάρει" ο ρέφερι Ευαγγέλου, ο οποίος στέρησε δύο πέναλτι στους γηπεδούχους. Η επανάληψη βρήκε τον Πανναξιακό να κλείνει στα καρέ του τον Αστέρα Βάρης και να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 53'. Οι Γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς, πράγμα που δεν έκαναν με το τελικό 1-1 να μοιράζει γκολ και βαθμούς για τις δύο ομάδες.

Δυνατή ομάδα

Η ομάδα της Βάρης έδειξε σήμερα μέσα στη Νάξο ότι δίκαια είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στον όμιλο. Μάλιστα ο Αστέρας Βάρης κοίταξε κατάματα στον Πανναξιακό, που χρειάστηκε να μεταμορφωθεί στην επανάληψη για να «σώσει» την παρτίδα.

Τα πρώτα μηνύματα ήρθαν στο 8ο λεπτό, όταν ορθός ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.

(1-0) Στο 13΄ο Αστέρας Βάρης άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης , με τον Καρδάρη που έκλεψε την μπάλα έξω από τη περιοχή και αφού έκανε το ένα-δύο με τον Λαναρά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Λίγα λεπτά αργότερα και αφού ο Θέμελης είχε εξουδετερώσει φάουλ του Στρατή στο 15΄ο Πανναξιακός ανακτά τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Μαρινάκη να λέει όχι σε κεφαλιά του Τόσκα στο 24’ και σουτ του Αριανούτσου στο 25’.

Στο 35’ ο Μπονιάκος σουτάρει από πλάγια, με την μπάλα να ανακόπτεται από χέρι αμυντικού, με τον Κύριο Ευαγγέλου να λέει παίζετε. Τέσσερα λεπτά αργότερα (39’) Αθηναίος διαιτητής αρνείται και πάλι πέναλτι στους γηπεδούχους, όταν ο Μαρινάκης γκρεμίζει με τράβηγμα μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Ντούκα.

Αυτές οι δύο φάσεις εξόργισαν την εξέδρα, αφού κατά τα άλλα το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με ιδιαίτερα καλές προσπάθειες.

Σε φουλ ρυθμούς

Ο Πανναξιακός στο 2ο μέρος μπήκε εντελώς αλλαγμένος, αναζητώντας το γκολ με το πρώτο σφύριγμα. Ο Μπονιάκος στο 48’ με ένα σουτ που θα περάσει μόλις άουτ θα ανοίξει τον χορό των ευκαιριών για τους γηπεδούχους.

Στο 49΄ο Δερμιτζάκης ζητά πέναλτι όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή. Ένα λεπτό αργότερα ο Τζορμπατζάκης σεντράρει και Ντούκα με κεφαλιά σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Μαρινάκη.

(1-1) Η πίεση των γηπεδούχων αποδίδει καρπούς στο 53’, όπου ο Τζορμπατζάκης εκτελεί φάουλ από δεξιά όπως επιτιθόταν ο Πανναξιακός και ο Αθανασίου που πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή ισοφάρισε το παιχνίδι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μαρινάκη.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός πίεσε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο και είχε 1-2 καλές στιγμές να σκοράρει. Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία έγινε στο 78’ όταν οι Τόσκας και Σταυρόπουλος, μετά από κόρνερ του Δερμιτζάκη, με κεφαλιά και σουτ δεν κατάφεραν να σκοράρούν μέσα από στην περιοχή, αφού η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Αστέρα Βάρης.

Ένα τρίποντο

Ο Πανναξιακός πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στη Γ’ Εθνική, καθώς στους τέσσερεις εναπομείναντες αγώνες αναζητά μόλις τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Βλαστού κρατά ακέραιες τις όποιες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού αν κοιτάξει κάποιος το πρόγραμμα ο πρωτοπόρος Ιωνικός έχει τρία σερί παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται πάνω στη ζώνη. Συνεπώς όπως γίνεται αντιληπτό ο Πανναξιακός πάει για το 4-4, πράγμα που επιβεβαίωσε και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας Γρηγόρης Τόσκας.

Συνθέσεις
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Θεμέλης, Πετρόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος (86'Κατσάνης), Τόσκας, Αριανούτσος, Μπονιάκος (65'Καρούσης), Αθανασίου (76'Κεμαβόρ), Ντούκα, Δερμιτζάκης, Τερόλης 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μπεχλιβανίδης): Μαρινάκης, Κωζής, Καμπάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Στρατής, Αλεξίου (54'Κρίλης), Παπαδημητρόπουλος, Καρδαμίτσης (70'Βατίστας), Καρδάρης (79'Κουσιάκης), Λαναράς

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares