Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013 00:35

Πρώτη θέση για τους Παίδες του ΑΣ Ίου [photos].

Την πρωτιά του 4ου ομίλου παίδων εξασφάλισε χθες ο ΑΣ Ίου που νίκησε με 6-1 στη Σαντορίνη, τους παίδες του ΑΟ Πύργου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το κράτημα ενός λεπτού σιγής για τον πρόωρο χαμό του Καρρά, που χάθηκε τόσο άδικα την Πέμπτη και είχε διατελέσει επί σειρά ετών παίκτης του ΑΣ Ίου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι την ποδοσφαιρική παράδοση συνεχίζουν άξια τα παιδιά του Κώστας και Φραγκίσκος, που είναι μέλη της οικογένειας του ΑΣ Ίου.

*Οι οικογένεια τους sportcyclades.gr εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Οι μικροί και των δύο ομάδων αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια, καθώς με της ενέργειες τους και την τεχνική που διαθέτουν, δίνουν σε όλους μας την ελπίδα ότι, στο μέλλον θα υπάρξει ένα ακόμα κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αξίζουν συγχαρητήρια και στις διοικήσεις των δύο ομάδων, οι οποίες με επιμονή και υπομονή, δείχνουν να επενδύουν στο ταλέντο και στο μέλλον.

Τώρα οι πιτσιρικάδες του ΑΣ Ίου θα αντιμετωπίσουν τον Παμμηλιακό σε αγώνα ή αγώνες μπαράζ, που θα κριθούν ανάλογα με τα δρομολόγια των πλοίων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κύριος Γιάννης Βάιλας

ΑΟ Πύργου (Κλουβάτος): Φύτρος Ι., Φύτρος Ν., Βλαβιανός Σ., Τζούρος Α., Ζαφειρόπουλος, Φουστέρης, Γκιργκίρης, Μάνος, Ζώρζος, Ξαγοράρης, Βλαβιανός Γ.

Συμμετείχαν: Φύτρος Π.

ΑΣ Ίου (Ντανάκας): Μπουτζαλάκος Σ., Δράκος, Γιαννόπουλος, Θεός, Κωστόπουλος, Μπουζαλάκος Ν., Καρράς, Δράκος, Μονογιός, Καλαθάς.

Συμμετείχαν: Αλεξανδράκης, Καραμπίκας, Βένιος, Καραπούλιος, Μπάτσαλης, Σκλάβος.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares