Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013 20:45

Ήττα με φωνές από την Άνω Μερά [video].

Την ήττα με 3-1 από τον Διαγόρα Ρόδου, γνώρισε η Άνω Μερά στον προτελευταίο της αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη νίκη για τον Διαγόρα στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα της Μυκόνου προχώρησε σε καυστική ανακοίνωση, βάλλοντας κατά της διαιτησίας και ευχαριστώντας για την φιλοξενία τον Διαγόρα Ρόδου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με πλασέ του Μπαούρη, ενώ στο 30΄ ο Ιμεραλιλάι με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Οι Μυκονιάτες μπήκαν ξάνα στο παιχνίδι, όταν μείωσαν στο 36΄ με ένα έξοχο σουτ του Ζάννη (2-1).

Στο 63΄ ο Κετσές για τον Διαγόρα διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με την Άνω Μερά να φωνάζει, καθώς όπως λέει ο επόπτης είχε υποδείξει τους φιλοξενούμενους ως οφ σάιντ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ρουτζιέρης): Γιακουμάρος, Μαριεττάκης, Κενενούνης, Κιόσκου, Κετσές, Λάππας, Επιφάνης, Μπάρδης (85' Μιχαλόπουλος), Ιμεραλιλάι, Φλεβάρης, Μπαούρης.
ΑΝΩ ΜΕΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ (Τζιώβας): Χριστοδουλάκης, Κουτσούκος, Δήμας, Ασημομύτης, Κούκας (87' Ψυχράμης), Κεραμιδάς, Γαλούνης, Λούπης (64' Τσιφλίδης), Μπουρμπουλάς (84' Βαλσάμης), Ζάννης, Πετράς

 Η Ανακοίνωση της Άνω Μεράς

Η Άνω Μερά πλήρωσε το "ξύλο" των διαιτητών της προηγούμενης αγωνιστικής του αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Τριγλία Ραφήνας καθώς το τρίο της διαιτησίας αυτής της αγωνιστικής (προτελευταία) των Δραγάτη Αλ., Μπέκα-Καλλίνικος(Ανατολικής Αττικής) στον αγώνα Διαγόρας Ρόδου-Άνω Μερά ήταν επιεικώς απαράδεκτο διότι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αποφύγουν τα όσα είχαν υποστεί οι συνάδερφοι τους στη Ρόδο.
Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Διαγόρα ήταν από εμφανή θέση οφσάιντ και ο επόπτης είπε 'παίζεται' και έτσι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ασυνεννοησία. Ακόμα αρνήθηκαν και πέναλτι όπου άτομα από τη Ρόδο το παραδέχτηκαν και το τρίτο γκολ για το Διαγόρα Ρόδου βρήκε απροετοίμαστους τους "Ανωμερίτες" αφού ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαιάκι του για υπόδειξει άουτ αλλά ο κ. Δραγάτης συνέχισε το παιχνίδι δίνοντας και το γκολ αλλά και τους πρώτους βαθμούς για την ομάδα της Ρόδου. Η ομάδα της Άνω Μεράς σαφώς δεν ζητούσε κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί πήγε με πολλές ελλείψεις αλλά σίγουρα δεν ήθελε να είναι το "θύμα" της διαιτησίας.

Τέλος, η ομάδα της Άνω Μεράς, οι παίχτες αλλά και όλο το σωματείο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Διαγόρα Ρόδου για την άψογη φιλοξενεία στο νησί αλλά και τους φιλάθλους που ήταν πραγματικά υπέροχοι. Επίσης οι άνθρωποι της Άνω Μεράς που βρέθηκαν και διανυκτέρευσαν στη Ρόδο ευχαριστούν το Ξενοδοχείο 'Μανούσος' για την πολύ καλή εξυπηρέτηση που μας προσέφεραν.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
της Άνω Μεράς

Το βίντεο του αγώνα από τον Δημήτρη Δραγάτη

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Χ" με πικρή γεύση [photos] Πανναξιακός - Περαμαϊκός [video] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares