Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 22:24

Νίκη με αποχαιρετισμούς για τον Νηρέα

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Νηρέας αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 επί του ΑΟ Σερίφου.

paros-ATOU 2 ME THLΗ κούραση, οι απόλυες βασικών παικτών της Σερίφου αλλά και η πολύ καλή απόδοση των πιτσιρικάδων του Νηρέα, έδωσε στην ομάδα της Νάουσας τη νίκη στο τελευταίο τους παιχνίδι.

Φυσικά αυτό βοήθησε και στα δύο πολύ γρήγορα γκολ του Εμίλ Γκεμπόρις μέσα σε 3 λεπτά! Στο 13ο λεπτό όταν επιχείρησε από δεξιά σέντρα σουτ «κρεμώντας» τον Κώστα Γούναρη και στο 16ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Ο ΑΟ Σερίφου αντέδρασε στο 40ο λεπτό όταν κεφαλιά του Ανδρέα Βαλσαμάκη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κώστα Καρποδίνη. SERIFOS XORHGOI-SERIFOY

Το τελικό 3-0 έκανε ο Σταύρος Σουλίδης στο 57ο λεπτό με πλασέ στην κίνηση έπειτα από μια τρομερή κούρσα από τα δεξιά και σέντρα στην καρδιά της περιοχής της Σερίφου από τον Δημήτρη Πραμμάτια.

Ο Νηρέας με έναν πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο από τον πρώτο τερμάτισε στην 4η θέση με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες αλλά και τρείς ήττες με 23 γκολ υπέρ και 25 κατά.

Ο ΑΟ Σερίφου στην πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων κατέκτησε τρείς βαθμούς με ισόποσες ισοπαλίες και έντεκα ήττες. Σημείωσε έντεκα γκολ ενώ δέχτηκε πενήντα επτά.

-Ευχάριστη νότα έδωσαν στον σημερινό αγώνα οι λιγοστοί φίλαθλη από την Σέριφο αλλά και ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε εντός αλλά… και εκτός του Σταδίου!.

-Συγκινητική ήταν η ατμόσφαιρα για τον Νηρέα αφού σήμερα αποχαιρέτησε δύο παίκτες του. Τους Μιχάλη Σακαρίδη και τον Σταύρο Σουλίδη αφού και οι δύο θα αποχαιρετήσουν την Πάρο λόγω μετάθεσης (καθηγητές).

nireas-serifos-31-3-2013-1

Νηρέας: (Μοστράτος Γ.) Καρποδίνης Κ., Τσιγώνιας Π. (78’ Μαθιέλλης Α.), Ymeri A., Haxhija A., Tetla F., Κρητικός Δ. (71’ Τριπολιτσιώτης Ι.), Geborys E., Σακαρίδης Μ., Σουλίδης Σ. (87’ Kycyku H.), Πραμμάτιας Δ., Μοστράτος Γ.

AO Σερίφου: (Μουστάκας Ν.), Γούναρης Κ., Μποφίλιος Ι., Γραβριήλ Φ., Χρυσολωράς Κ. (70’ Μουστάκας Σ.), Γεροντάρης Ι., Βαλσαμάκης Α., Μποφίλιος Ι. (64’ Αντωνάκης Π.), Μονοβάσιος Α. (46’ Μαγουλάς Α.), Μποφίλιος Σ., Ρώτας Π., Ρώτας Δ.

nireas-serifos-31-3-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares